2025年全优少年课时训练五年级英语下册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优少年课时训练五年级英语下册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
六、阅读短文,完成下列各题。
Today is May 5th. It’s a fine day. I get up very early in the morning. Because we will have a school trip to the zoo.
The zoo is very big and there are lots of animals. The birds are flying in the sky. The fat pandas are so cute. They are eating bamboo. We can see the sign (标志) “No Feeding”. Look at the monkeys. Some are climbing trees. Some are playing with each other. How funny! Wow, there is a tiger. It is running. It can run so quickly. That peacock (孔雀) is really beautiful. It is dancing happily. Look at that big one. It has a long nose. It has big ears and small eyes. It’s drinking water now. Can you guess what it is?
I love animals. We have a good time in the zoo.
(一)根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. What’s the weather like today?

( )2. Which sign means “No Feeding”?


( )3. When do I get up?
A. At 6:30 a.m. B. At 9:00 a.m. C. At 1:30 p.m.
( )4. Who is drinking water?
A. The rabbit. B. The elephant. C. The horse.
(二)根据短文内容及问题,完成书写。
What are the animals doing?
1. The birds are ________.
2. The tiger is ________.
3. The peacock is ________.
4. The elephant is ________.
Today is May 5th. It’s a fine day. I get up very early in the morning. Because we will have a school trip to the zoo.
The zoo is very big and there are lots of animals. The birds are flying in the sky. The fat pandas are so cute. They are eating bamboo. We can see the sign (标志) “No Feeding”. Look at the monkeys. Some are climbing trees. Some are playing with each other. How funny! Wow, there is a tiger. It is running. It can run so quickly. That peacock (孔雀) is really beautiful. It is dancing happily. Look at that big one. It has a long nose. It has big ears and small eyes. It’s drinking water now. Can you guess what it is?
I love animals. We have a good time in the zoo.
(一)根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. What’s the weather like today?
( )2. Which sign means “No Feeding”?
( )3. When do I get up?
A. At 6:30 a.m. B. At 9:00 a.m. C. At 1:30 p.m.
( )4. Who is drinking water?
A. The rabbit. B. The elephant. C. The horse.
(二)根据短文内容及问题,完成书写。
What are the animals doing?
1. The birds are ________.
2. The tiger is ________.
3. The peacock is ________.
4. The elephant is ________.
答案:
(一)1~4 BCAB
(二)1. flying in the sky
2. running quickly
3. dancing happily
4. drinking water
(二)1. flying in the sky
2. running quickly
3. dancing happily
4. drinking water
七、书面表达。
假设现在是晚上8点,你和你的家人都在做些什么呢?请用现在进行时,用几句话简单说说。
要求:1. 条理清楚,意思连贯,语句通顺,标点正确,书写规范;
2. 不少于6句话。
______________________________
−−
……
假设现在是晚上8点,你和你的家人都在做些什么呢?请用现在进行时,用几句话简单说说。
要求:1. 条理清楚,意思连贯,语句通顺,标点正确,书写规范;
2. 不少于6句话。
______________________________
−−
……
答案:
It’s eight o’clock in the evening. I stay at home with my family. My father is reading a book in his bedroom. My mother is washing the dishes in the kitchen. My sister is watching TV in the living room. I am doing my homework in my bedroom. How busy we are!
查看更多完整答案,请扫码查看