2025年全优少年课时训练五年级英语下册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优少年课时训练五年级英语下册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全优少年课时训练五年级英语下册人教版》

七、为下列句子选出合适的答语。
A. It’s on June 1st.
B. It’s on January 1st.
C. It’s in spring.
D. I will make a card for my mother.
E. The school art show and the reading festival.

( )1. What are they?
( )2. When is Children's Day?
( )3. What will you do on Mother's Day?
( )4. When is the school trip this year?
( )5. When is New Year's Day?
答案: 1~5 EADCB
八、连词成句。
1. singing, year, is, the, when, this, contest (?)
 ______________________________
2. some, in, days, special, there, April, are (.)
 ______________________________
3. are, you, about, month, talking, which
                 (?)
 ______________________________
4. second, the, day, in, it's, on, May(.)
 ______________________________
5. meet, is, the, when, sports(?)
 ______________________________
答案: 1.When is the singing contest this year?
2.There are some special days in April.
3.Which month are you talking about?
4.It's on the second day in May.
5.When is the sports meet?
九、阅读短文,选择正确的答案。
I'm Chen Jie. My birthday is on July 20th. I usually get up early on my birthday. My parents and friends give me many presents. I don't go to school on my birthday. Usually I have a birthday party. We have a big dinner and eat a birthday cake. We sing, dance, watch TV and play computer games at the party. In the evening, my family go to the beach because it's usually very hot. I have a good time on my birthday.
( )1. Chen Jie's birthday is in ________.   
A. spring B. fall C. summer
( )2. Chen Jie usually gets up early on ________.   
A. July 20th B. Monday    
C. July 12th
( )3. Chen Jie usually ________ on her birthday.    
A. goes to school    
B. has an English class    
C. has a birthday party
( )4. Chen Jie doesn't ________ at the party.   
A. play sports B. watch TV   
C. play computer games
( )5. Chen Jie goes to the beach with her ________.    
A. friends B. family    
C. classmates
答案: 1~5 CACAB
十、任务型阅读。
Hello, I am Amy. I live on the first floor. I often get up early in the morning. Miss Li lives on the second floor. She is an English teacher. She likes autumn best, because Teachers' Day is in September. Mr Wang lives on the third floor. He is very young. He will have a sports meet on April 5th. He often play sports in the morning.
(一)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. Mr Wang lives on the second floor.
( )2. Teachers' Day is in September.
( )3. There is a sports meet on April 4th.
(二)根据短文内容,完成下列各题。
1. 将文中斜体句子翻译成中文。
 ______________________________
2. 文中画线的句子有一处错误,找出来并将正确答案写在横线上。
  ______________________________
答案: (一)1~3 FTF
(二)1.她最喜欢秋天,因为教师节在九月。
2.play—plays

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭