2025年教材全练五年级英语下册外研版一起点
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练五年级英语下册外研版一起点 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
四、根据英文释义选择相应图片。
( )1. It's a place. We can go there to borrow books.
( )2. It's a place. If we are ill, we must go there.
( )3. It's a place. We can buy many things in it.
( )4. If you want to
see a film, you can go there.
( )1. It's a place. We can go there to borrow books.
( )2. It's a place. If we are ill, we must go there.
( )3. It's a place. We can buy many things in it.
( )4. If you want to
答案:
1. D 2. A 3. C 4. B
五、选出合适的选项补全对话。
A:1. ________
B: I went to a children's theatre with my friends.
A:2. ________
B: Yes, the actors were very funny. 3. ________
A: Sounds interesting! 4. ________
B: After the show we went swimming.
A:5. ________
B: Yes, we really had fun.
A. Did you have fun?
B. Where did you go last week?
C. What did you do after the show?
D. Were the actors funny?
E. We laughed a lot.
A:1. ________
B: I went to a children's theatre with my friends.
A:2. ________
B: Yes, the actors were very funny. 3. ________
A: Sounds interesting! 4. ________
B: After the show we went swimming.
A:5. ________
B: Yes, we really had fun.
A. Did you have fun?
B. Where did you go last week?
C. What did you do after the show?
D. Were the actors funny?
E. We laughed a lot.
答案:
1. B 2. D 3. E 4. C 5. A
六、阅读日记,回答问题。
August 11th, 2024 Sunny
Today is Saturday. I got up at seven in the morning. Then I had breakfast with my mother. After that I walked to the park with my friends. In the park, we flew kites and played badminton. It was hot, but we felt very happy. In the afternoon, I went shopping with my father. We bought lots of food and drinks. We went back home and had dinner. After dinner, we sat on the sofa and watched TV together. I think I had a really happy day.
1. What day is it today?
______________________________
2. What time did I get up?
______________________________
3. How did we go to the park?
______________________________
4. Did we fly kites in the park?
______________________________
5. What did I buy in the afternoon?
______________________________
August 11th, 2024 Sunny
Today is Saturday. I got up at seven in the morning. Then I had breakfast with my mother. After that I walked to the park with my friends. In the park, we flew kites and played badminton. It was hot, but we felt very happy. In the afternoon, I went shopping with my father. We bought lots of food and drinks. We went back home and had dinner. After dinner, we sat on the sofa and watched TV together. I think I had a really happy day.
1. What day is it today?
______________________________
2. What time did I get up?
______________________________
3. How did we go to the park?
______________________________
4. Did we fly kites in the park?
______________________________
5. What did I buy in the afternoon?
______________________________
答案:
1. It is Saturday today. 【解析】由“Today is Saturday.”可知。
2. At seven. 【解析】由“I got up at seven in the morning.”可知。
3. On foot. /We walked to the park. 【解析】由“After that I walked to the park with my friends.”可知。
4. Yes,we did. 【解析】由“In the park,we flew kites and played badminton.”可知。
5. Lots of food and drinks. 【解析】由“In the afternoon,I went shopping with my father. We bought lots of food and drinks.”可知。
2. At seven. 【解析】由“I got up at seven in the morning.”可知。
3. On foot. /We walked to the park. 【解析】由“After that I walked to the park with my friends.”可知。
4. Yes,we did. 【解析】由“In the park,we flew kites and played badminton.”可知。
5. Lots of food and drinks. 【解析】由“In the afternoon,I went shopping with my father. We bought lots of food and drinks.”可知。
查看更多完整答案,请扫码查看