2025年真题圈六年级英语下册通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年真题圈六年级英语下册通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第11页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
八、(西城区)读短文,根据短文内容选择恰当的单词,将标号填入题前括号内。(10分)
Once upon a time,there 1. a boy named Lu Ban.He loved wood,and he wanted to be a very good carpenter(木匠).He needed to 2. a good teacher.He walked for a long time and climbed over a very high mountain with no roads.He was very tired, 3. he didn’t stop.At last,he found a very good teacher.He stayed with his teacher 4 three years.Lu Ban did 5. the teacher said.Then he became a great carpenter.He is still famous all over China now.
(易错点)( )1.A.was B.is
( )2.A.find B.found
( )3.A.and B.but
( )4.A.to B.for
(疑难点)( )5.A.everything B.anything
Once upon a time,there 1. a boy named Lu Ban.He loved wood,and he wanted to be a very good carpenter(木匠).He needed to 2. a good teacher.He walked for a long time and climbed over a very high mountain with no roads.He was very tired, 3. he didn’t stop.At last,he found a very good teacher.He stayed with his teacher 4 three years.Lu Ban did 5. the teacher said.Then he became a great carpenter.He is still famous all over China now.
(易错点)( )1.A.was B.is
( )2.A.find B.found
( )3.A.and B.but
( )4.A.to B.for
(疑难点)( )5.A.everything B.anything
答案:
1—5 AABBA
九、新素材妙趣科普(朝阳区)阅读文章完成下列任务。(10分)
Different people have different skin(皮肤) colours.There is a woman in Alaska.Her skin is orange in colour.It is almost the colour of orange juice.How does this woman become orange? Because she eats lots of oranges,carrots,and pumpkins.She eats too many orange things.That’s why she turns orange.The woman doesn’t want to be orange.She goes to see the doctor.The doctor says,“Stop eating orange things.Eat some green things.”The woman does so,and she isn’t orange any more.
任务(一)阅读文章填空。(3分)
Different people have different ____________ ____________.
任务(二)请在文章中圈出3种“orange things”。(3分)
任务(三)请根据文章内容判断下列句子是否正确,正确的打“√”,不正确的打“×”。(4分)
( )(1)The woman is orange because she eats lots of orange food.
( )(2)This story is mainly(主要地) about a man in Alaska.
Different people have different skin(皮肤) colours.There is a woman in Alaska.Her skin is orange in colour.It is almost the colour of orange juice.How does this woman become orange? Because she eats lots of oranges,carrots,and pumpkins.She eats too many orange things.That’s why she turns orange.The woman doesn’t want to be orange.She goes to see the doctor.The doctor says,“Stop eating orange things.Eat some green things.”The woman does so,and she isn’t orange any more.
任务(一)阅读文章填空。(3分)
Different people have different ____________ ____________.
任务(二)请在文章中圈出3种“orange things”。(3分)
任务(三)请根据文章内容判断下列句子是否正确,正确的打“√”,不正确的打“×”。(4分)
( )(1)The woman is orange because she eats lots of orange food.
( )(2)This story is mainly(主要地) about a man in Alaska.
答案:
任务(一)skin colours
任务(二)圈oranges、carrots和pumpkins。
任务(三)1—2 √×
任务(二)圈oranges、carrots和pumpkins。
任务(三)1—2 √×
查看更多完整答案,请扫码查看