2025年教材全练四年级英语下册冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练四年级英语下册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年教材全练四年级英语下册冀教版》

一、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
(一)
Look! This is my room. There is a bed in my room. The desk is beside the bed. My pencil box and two crayons are on the desk. Some flowers are on it, too. How beautiful! My bag is behind the door. And there are some books in it. Oh! Where is my teddy bear? It’s under the bed.
( )1. The bed is beside the desk.
( )2. The beautiful flowers are on the desk.
( )3. The door is behind the bag.
( )4. The teddy bear is under the bed.
答案: (一)1. T 【解析】由“The desk is beside the bed.”可知。
2. T 【解析】由“My pencil box and two crayons are on the desk. Some flowers are on it, too. How beautiful!”可知。
3. F 【解析】由“My bag is behind the door.”可知。
4. T 【解析】由“Where is my teddy bear? It's under the bed.”可知。
(二)
My name is Tom. I’m a student. My school is not very big, but very beautiful. Look, this is my classroom. It’s very bright. There is a computer on the teacher’s desk. There are forty - six students in my class, including twenty - two girls and twenty - four boys. My school has two libraries. The big one is for the students. The small one is for the teachers. There’s a big playground in the school. I like to play football there. I like my school very much.
( )1. Tom’s school is very big and beautiful.
( )2. Tom’s classroom is very bright.
( )3. There’s a computer in the classroom.
( )4. There are twenty - four girls in Tom’s class.
答案: (二)1. F 【解析】由“My name is Tom.”“My school is not very big, but very beautiful.”可知。
2. T 【解析】由“Look, this is my classroom. It's very bright.”可知。
3. T 【解析】由“Look, this is my classroom.”“There is a computer on the teacher's desk.”可知。
4. F 【解析】由“There are forty - six students in my class, including twenty - two girls and twenty - four boys.”可知。
二、阅读短文,选择正确的答案。
(一)
Kate has a computer in her bedroom. It is on her desk. Her printer(打印机) is next to her computer. There is a lamp on the desk. The desk is between the bed and the armchair. Kate’s toys are in a box. She has thirty - three books. They are on a shelf(架子). The shelf is above(在……上面) the bed. Is Kate’s bedroom very tidy? No! There are lots of things under her bed.
( )1. Where is Kate’s computer?
A. It’s under the desk. B. It’s on the bed. C. It’s on the desk.
( )2. Is the printer next to her computer?
A. Yes, it is. B. No, it isn’t. C. Yes, it does.
( )3. Is there a lamp on the desk?
A. Yes, it is. B. No, there isn’t. C. Yes, there is.
( )4. Where is Kate’s bed?
A. It’s beside the desk. B. It’s beside the armchair.
C. It’s on the shelf.
答案: (一)1. C 【解析】由“Kate has a computer in her bedroom. It is on her desk.”可知。
2. A 【解析】由“Her printer is next to her computer.”可知。
3. C 【解析】由“There is a lamp on the desk.”可知。
4. A 【解析】由“The desk is between the bed and the armchair.”可知。
(二)
They are Lucy and Lily. They are twins(双胞胎). They are twelve. This is their bedroom. The two beds look the same. This bed is Lily’s and that one is Lucy’s. The twins have two desks and two chairs. Lucy’s chair is green and Lily’s chair is blue. Lucy’s skirt is on her bed. Lily’s coat is on the clothes line(晒衣绳). Their clocks, books and pencil boxes are on the desks. Their schoolbags are behind the chairs. Their bedroom is very nice.
( )1. Lucy and Lily are _______.
A. classmates B. twins C. friends
( )2. Lucy and Lily have _______.
A. two chairs and one desk B. two desks and one chair
C. two chairs and two desks
( )3. Lily’s chair is _______ and Lucy’s is _______.
A. red; black B. yellow; black C. blue; green
( )4. Where’s Lucy’s skirt?
A. It’s on the clothes line. B. It’s on her desk.
C. It’s on her bed.
( )5. Which sentence(句子) is right?
A. Their classroom is very nice. B. Their two chairs don’t look the same.
C. Their clocks, coats and pencil boxes are on the desks.
答案: (二)1. B 【解析】由“They are Lucy and Lily. They are twins.”可知。
2. C 【解析】由“The twins have two desks and two chairs.”可知。
3. C 【解析】由“Lucy's chair is green and Lily's chair is blue.”可知。
4. C 【解析】由“Lucy's skirt is on her bed.”可知。
5. B 【解析】由“Lucy's chair is green and Lily's chair is blue.”可知。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭