2025年教材全练四年级英语下册教科版广州专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练四年级英语下册教科版广州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第63页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
二、看图或根据实际情况回答问题。
1.(广州海珠区)Is it the Spring Festival?

2. When is Teachers’ Day?______________________________
3. When is your birthday?______________________________
1.(广州海珠区)Is it the Spring Festival?
2. When is Teachers’ Day?______________________________
3. When is your birthday?______________________________
答案:
1. No, it isn't.
2. It's on September 10th.
3. (仅供参考)It is on February 1st.
2. It's on September 10th.
3. (仅供参考)It is on February 1st.
三、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
Today is the second Sunday in May. It’s Mother’s Day. Some children are talking about what they like doing for Mother’s Day. Tom likes giving his mum a present. Mary likes making a card for her mum. She also helps her mum with some housework. Bob likes having a big dinner with his mum. They have lots of delicious food today. They all have a good time.
( )1. Today is the third Sunday in June.
( )2. Tom likes giving his mum a present.
( )3. Mary likes giving her mum beautiful flowers.
( )4. They all have a good time.
Today is the second Sunday in May. It’s Mother’s Day. Some children are talking about what they like doing for Mother’s Day. Tom likes giving his mum a present. Mary likes making a card for her mum. She also helps her mum with some housework. Bob likes having a big dinner with his mum. They have lots of delicious food today. They all have a good time.
( )1. Today is the third Sunday in June.
( )2. Tom likes giving his mum a present.
( )3. Mary likes giving her mum beautiful flowers.
( )4. They all have a good time.
答案:
1. F 【解析】由“Today is the second Sun - day in May.”可知。
2. T 【解析】由“Tom likes giving his mum a present.”可知。
3. F 【解析】由“Mary likes making a card for her mum.”可知。
4. T 【解析】由“They all have a good time.”可知。
2. T 【解析】由“Tom likes giving his mum a present.”可知。
3. F 【解析】由“Mary likes making a card for her mum.”可知。
4. T 【解析】由“They all have a good time.”可知。
四、(广州天河区)母亲节当天,Jane 的妈妈写了一篇日记。看图,补全 Jane 的妈妈的日记。

May 12th Sunny
Today is Mother’s Day. My family have a picnic in the park. Jane 1.________________. Her dad Bill 2.________________. I 3.________________. I really have a nice and happy day!
May 12th Sunny
Today is Mother’s Day. My family have a picnic in the park. Jane 1.________________. Her dad Bill 2.________________. I 3.________________. I really have a nice and happy day!
答案:
1. takes photos 2. runs 3. dance
查看更多完整答案,请扫码查看