2025年教材全练四年级英语下册教科版广州专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练四年级英语下册教科版广州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第29页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
二、看图或根据实际情况回答问题。
1. Where do they play?
2. Can he clean the kitchen?
3.(广州白云区)What do you usually do on Sunday?
________________________ ________________________
______________________________
1. Where do they play?
2. Can he clean the kitchen?
3.(广州白云区)What do you usually do on Sunday?
________________________ ________________________
______________________________
答案:
1. They play in the park.
2. Yes, he can.
3.(仅供参考)
I usually read books on Sunday.
2. Yes, he can.
3.(仅供参考)
I usually read books on Sunday.
三、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
Hello, my name is Lily. I’m nine years old. I go to school from Monday to Friday. On school days, I have four classes in the morning and two classes in the afternoon. I feel tired and bored. Saturday is my favourite day. On Saturday afternoon, I often play badminton with Sam, Kelly and Mike. We’re happy.
( )1. Lily is nine years old.
( )2. On Monday Lily has six classes.
( )3. Lily likes Saturday best.
( )4. Lily often plays badminton with Sam, Kelly and Ken on Saturday afternoon.
Hello, my name is Lily. I’m nine years old. I go to school from Monday to Friday. On school days, I have four classes in the morning and two classes in the afternoon. I feel tired and bored. Saturday is my favourite day. On Saturday afternoon, I often play badminton with Sam, Kelly and Mike. We’re happy.
( )1. Lily is nine years old.
( )2. On Monday Lily has six classes.
( )3. Lily likes Saturday best.
( )4. Lily often plays badminton with Sam, Kelly and Ken on Saturday afternoon.
答案:
1.T 【解析】由“Hello, my name is Lily. I’m nine years old.”可知。
2.T 【解析】由“I go to school from Mon - day to Friday. On school days, I have four classes in the morning and two clas - ses in the afternoon.”可知。
3.T 【解析】由“Saturday is my favourite day.”可知。
4.F 【解析】由“On Saturday afternoon,I often play badminton with Sam, Kelly and Mike.”可知。
2.T 【解析】由“I go to school from Mon - day to Friday. On school days, I have four classes in the morning and two clas - ses in the afternoon.”可知。
3.T 【解析】由“Saturday is my favourite day.”可知。
4.F 【解析】由“On Saturday afternoon,I often play badminton with Sam, Kelly and Mike.”可知。
四、请根据表格内容介绍你一周中所做的事情。

参考句型:I usually/often/sometimes...
I have a lot of things to do in a week. ______________________________
参考句型:I usually/often/sometimes...
I have a lot of things to do in a week. ______________________________
答案:
(仅供参考)
I have a lot of things to do in a week. I usually go to the park on Monday. I usually go shopping on Tuesday. On Wednesday I usually see a film with my friends. On Thursday I often go to the museum. On Friday and Saturday I usually play football with my friends. On Sunday I usually help my parents do housework. I like cleaning my bedroom.
I have a lot of things to do in a week. I usually go to the park on Monday. I usually go shopping on Tuesday. On Wednesday I usually see a film with my friends. On Thursday I often go to the museum. On Friday and Saturday I usually play football with my friends. On Sunday I usually help my parents do housework. I like cleaning my bedroom.
查看更多完整答案,请扫码查看