2025年教材全练四年级英语下册教科版广州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年教材全练四年级英语下册教科版广州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年教材全练四年级英语下册教科版广州专版》

三、选择最佳答案。
( )1. ________ all the cards.
A. Look B. Look at C. Looks
答案: 1. B 【解析】表示“看……”时,应用“look at...”,故选 B。
( )2. —________ are you? —I’m ten.
A. How B. What C. How old
答案: 2. C 【解析】由答语可知问句询问年龄,询问年龄可以用“How old...?”,故选 C。
( )3. (广州荔湾区)When people give you gifts on your birthday, you should say “________”.
A. Thank you B. Happy birthday C. I am sorry
答案: 3. A
四、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
Hello, I’m Lily. My grandma’s birthday is in March. On her birthday, we often have a family dinner with lots of nice food. Grandma always wears new clothes on her birthday. I was born in May. On my birthday, my parents have a party for me. My friends come to my party with birthday cards and presents. We play games and have fun. My mum was born in September. Dad often buys flowers for Mum. I always make a birthday card for Mum.
( )1. Lily’s grandmother was born in March.
( )2. Lily’s mother always wears new clothes on her birthday.
( )3. Lily’s friends give her cards and presents on her birthday.
( )4. Lily’s dad often buys clothes for Lily’s mum on Lily’s mum’s birthday.
答案: 1. T 【解析】由“Hello, I’m Lily. My grandma's birthday is in March.”可知。2. F 【解析】由“Grandma always wears new clothes on her birthday.”可知。3. T 【解析】由“On my birthday, my parents have a party for me. My friends come to my party with birthday cards and presents.”可知。4. F 【解析】由“My mum was born in September. Dad often buys flowers for Mum.”可知。
五、(广州从化区)请根据提示介绍一下自己,可以从姓名、出生日期、业余爱好等方面介绍。
参考词汇:name, be born, often, favourite day, like
Hello, I’m a pupil in Grade 4. ________
答案: (仅供参考)Hello, I’m a pupil in Grade 4. My name is Yuanyuan. I was born on January 15th. I like reading and singing when I have free time. My favourite day is Tuesday. Because I have a PE lesson on Tuesday. I like playing football with my friends in the playground.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭