2024年世纪金榜高中全程学习方略高中英语必修第一册北师大版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年世纪金榜高中全程学习方略高中英语必修第一册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年世纪金榜高中全程学习方略高中英语必修第一册北师大版》

1. If you ______________________________, you should seek professional help. (so...that... 如此……以至于……)
 如果你感到压力太大而无法正常工作,你应该寻求专业的帮助。
2. After a long day, Zhang Tian finally got back to his small room, __________________.(动词−ing形式作伴随状语)
 漫长的一天过后,张天疲惫不堪,终于回到了自己的小窝。
3. ______________________________ has been quite an experience for him. (动词−ing 形式作主语)
 来贵州教书对他来说是一次不寻常的体验。
4. However, ______________________ lived up to Zhang Tian's hopes. (部分否定)
 但是,不是每件事都像张天希望的那样。
5. ______________________________ PE is the kids' favourite subject! (It is not surprising that...)
 毫不意外的是体育是孩子们最喜欢的科目!
答案: Ⅳ.1.become so stressed that you can't function properly 2.feeling tired 3.Coming to Guizhou Province to teach 4.not everything 5.It is not surprising that 
Task1 宏观建构.把握文脉
1. Skim the passage and fill in the blanks.
 Your Life Is What You Make It
ZhngVTiian☆s4Paras45
2. What's the main idea of this passage?
 ______________________________
答案: 1.
(1)Zhang Tian's 
(2)the reason 
(3)Challenges 
(4)contributions
2.The main idea of the passage is Zhang Tian's life as a volunteer teacher and his contributions to the students and the village.
Task2 微观探究.细节理解。
I. Read Para.1 carefully and do the following exercises.
1. How did Zhang Tian feel after a long day?
______________________________
2. How long did Zhang Tian work a day? 
A. 7 hours.       B. 8 hours.
C. 13 hours.       D. 14 hours.
答案: I.1.He felt exhausted/tired. 2.C 3.Coming to Guizhou Province to teach 4.not everything 5.It is not surprising that
II. Read Para.2 carefully and do the following exercise.
  Why did Zhang Tian go to Guizhou Province to teach?
  ______________________________
答案: II.He was inspired by some wonderful village teachers.
III. Read Para.3 carefully and do the following exercises.
1. Zhang Tian had to deal with many difficult things, including ______________________________.
2. What made Zhang Tian want to leave the village school? 
A. His parents' hopes. B. The living conditions.
C. The water supplies. D. The subjects.
答案: III.1.cooking by himself, unstable power, unstable water supplies 2.B
IV. Read Para.4 carefully and do the following exercise.
 Why did Zhang Tian teach the students music, art and PE? 
A. He was good at music, art and PE. 
B. His students needed to perform on the stage. 
C. He wanted to enrich the students' life in school.
D. His students wanted to organise a school concert.
答案: IV.C
V. Read Para.5 carefully and do the following exercises.
1. His students' performance in study made him feel ______.
A. disappointed B. pleased 
C. unhappy D. anxious
2. Why did the author mention rebuilding the playground and setting up a library in the last paragraph? 
A. To introduce the poor living condition of the locals. 
B. To call on the public to help them.
C. To show Zhang Tian made great contributions to the locals. 
D. To show Zhang Tian felt happy and satisfied.
答案: V.1.B 2.C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭