2025年王朝霞单元活页卷六年级英语下册人教PEP版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年王朝霞单元活页卷六年级英语下册人教PEP版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年王朝霞单元活页卷六年级英语下册人教PEP版》

九、朝霞原创 传统文化 Tony正在向朋友展示自己去景德镇旅游带回的纪念品。选择合适的选项补全他们的对话,将序号写在横线上。(10分)
Alice: Hi, Tony! What’s in the box?
Tony: Look! 1. ________ I bought it in Jingdezhen.
Alice: Cool! 2. ________
Tony: Last summer holiday. I also visited the museum there.
Alice: 3. ________
Tony: I saw a lot of beautiful china bottles, cups and plates. 4. ________
Alice: Great! I’m going to Jingdezhen this summer holiday.
Tony: Really? There are many shops there. You can buy some gifts for your family and friends. 5. ________
Alice: Yes, of course. I can’t wait.
A. What did you see there?
B. It’s a china bottle(瓷瓶).
C. Are you going to go shopping there?
D. When did you go there?
E. Some are very old, but some are very new.
答案: 1.B 2.D 3.A 4.E 5.C
十、去年暑假Jane和爸爸妈妈一起去常州旅行。阅读短文,选择正确答案。(10分)
My name is Jane. Last summer holiday, my family and I went on a trip to Changzhou, Jiangsu. My uncle’s family live there.
We went to Changzhou by car. My parents took turns to drive. We got to my uncle’s home at 6:40 p.m. My uncle’s family were happy to see us. We had a big dinner together and talked a lot. We laughed and laughed that night. I was excited and went to sleep too late.
The next day, my uncle took us to China Dinosaur Land. We saw many dinosaurs there. Some of them were tall, much taller than both my uncle and my father together! We took pictures and joined in some fun games. At noon, I felt a little ill. My aunt and my mum stayed with me. After about an hour’s sleep, I felt better. In the afternoon, we watched a great show and went to the gift shop. There were many cool dinosaur toys in it. We went home with many gifts at 4:00 p.m. What a wonderful trip! This summer, I am going to visit them again!
( )1. How did Jane’s family go to Changzhou?
A. By train. B. By taxi. C. By car.
( )2. When did they get to Changzhou?
A. At 4:40 p.m. B. At 6:40 p.m. C. At 6:40 a.m.
( )3. What did the two families do at Jane’s uncle’s home?
A. They took pictures together. B. They had a big dinner and talked a lot.
C. They watched a great show together.
( )4. How did Jane’s feelings change in China Dinosaur Land?

( )5. Which one is right?
A. Jane had a great trip in Changzhou.
B. They didn’t buy any gifts in China Dinosaur Land.
C. Jane felt ill because she ate too much at noon.
答案: 1.C 【解析】根据短文中“We went to Changzhou by car.”可知,Jane一家人开车去的常州,故本题选C项。2.B 3.B 【解析】由短文中“We got to my uncle’s home at... We had a big dinner together and talked a lot.”可知,Jane和爸爸妈妈在叔叔家吃了一顿丰盛的晚餐,还聊了天,故本题选B项。4.A 5.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭