2025年经纶学典提高班六年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学典提高班六年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年经纶学典提高班六年级英语下册译林版》

(A)
There is a rich old man in a small town.
One day,he meets three men:a factory worker(工人),a cook(厨师)and a fisherman(渔夫). He gives them three seeds and says,“Bring me the flowers in three months. The man with the most beautiful flower can get my money!”
After three months,the factory worker brings a big red flower,and the cook brings a small purple flower. But the poor fisherman brings nothing. He is very sad.
“I don’t know why!” he says. “I watered it every day.”
“You are honest(诚实的)!” the old man says. “The seeds are bad and will never become flowers. The money is yours!”
阅读短文,判断正(T)误(F)。(5分)
( )1. The rich old man wants to give money to others.
( )2. The factory worker,cook and fisherman all get flowers from the old man.
( )3. The three men meet the old man after three months.
( )4. The fisherman and the cook are honest(诚实的).
( )5. No one gets money from the old man at last.
答案: (A)1. T 2. F 3. T 4. F 5. F
(B)
The Ant and the Dove(鸽子)
An ant was thirsty. He wanted to drink some water from the river,but he slipped into it. “Help! Help!” the ant cried. A dove in the tree threw him a leaf. “That leaf can help you. Climb onto it,” said the dove. The ant climbed onto the leaf. The wind blew the leaf to the bank(河岸). The ant was safe. “Thank you,Dove. I wish I could do something for you some day,” said the ant.
One day,the dove was building her nest. A man pointed his shotgun(猎枪)at her. The ant saw this. He ran quickly up the man’s foot. He bit the foot hard. “Ouch!” The man felt a sharp pain and the dove flew away. The dove came back to the ant. “Thank you,my friend,” said the dove happily. “You were so great!” The ant was happy too because he could help his friend.
1. 将中文画线句子译成中文。(0.5分)
______________________________
2. 根据短文内容给下列图片排序。(2.5分)
           
( ) ( ) ( ) ( ) ( )
3. 根据短文内容填空。(2分)
“Help! Help!” the ant cried _______. The dove threw him a _______. The ant was safe. One day,a man wanted to kill the dove. The ant helped the dove. The dove came back to the ant. “Thank you,my friend,” said the dove _______. From then on,they _______ friends.
答案: (B)1. 他飞快地跑到那个人的脚上。
2. 5 1 3 2 4
3. sadly/loudly; leaf; happily; became

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭