第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
十、阅读理解。(20分)
A
The students take many nice photos at Century Park.Kitty,Peter and Danny are showing them.


任务一:根据材料内容,将人物对应的名字序号写在横线上。(5分)
A.PeterB.AliceC.JillD.DannyE.Kitty
任务二:根据材料内容,补全句子。(5分)
6.Danny has a__________. 7.Alice is__________on the swing.
8.Kitty is watching the__________and__________.
9.Peter is__________under the tree. 10.Jill likes the__________.
A
The students take many nice photos at Century Park.Kitty,Peter and Danny are showing them.
任务一:根据材料内容,将人物对应的名字序号写在横线上。(5分)
A.PeterB.AliceC.JillD.DannyE.Kitty
任务二:根据材料内容,补全句子。(5分)
6.Danny has a__________. 7.Alice is__________on the swing.
8.Kitty is watching the__________and__________.
9.Peter is__________under the tree. 10.Jill likes the__________.
答案:
1. D 2. B 3. E 4. A 5. C 6. cap 7. playing 8. fish;ducks 9. sleeping 10. birds
B
Mr and Mrs Brown don't often go out in the evening.But last Saturday,Mrs Brown said to her husband,“There is a good film at the cinema tonight.Can we go and watch it?"
Mr Brown was very happy about it,so they went out.The film was interesting and both of them liked the film.
They came out of the cinema at eleven o'clock.They got into their car and began driving home.It was very dark.Then Mrs Brown said,"Look!A woman is running along the road very fast,and a man is running after her.Can you see them?
Mr Brown said,“Yes,I can.”He drove the car slowly near the woman and said to her,“Can we help you?""No,thank you,”the woman said,but she did not stop running."My husband and I often watch films and always run home,and the last one washes the dishes at home!"
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(10分)
( )11.Mr and Mrs Brown always watch films at the cinema in the evening.
( )12.The film was interesting.
( )13.Mr and Mrs Brown walked to the cinema.
( )14.The woman needed help.
( )15.The man and the woman often go to the cinema.
Mr and Mrs Brown don't often go out in the evening.But last Saturday,Mrs Brown said to her husband,“There is a good film at the cinema tonight.Can we go and watch it?"
Mr Brown was very happy about it,so they went out.The film was interesting and both of them liked the film.
They came out of the cinema at eleven o'clock.They got into their car and began driving home.It was very dark.Then Mrs Brown said,"Look!A woman is running along the road very fast,and a man is running after her.Can you see them?
Mr Brown said,“Yes,I can.”He drove the car slowly near the woman and said to her,“Can we help you?""No,thank you,”the woman said,but she did not stop running."My husband and I often watch films and always run home,and the last one washes the dishes at home!"
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(10分)
( )11.Mr and Mrs Brown always watch films at the cinema in the evening.
( )12.The film was interesting.
( )13.Mr and Mrs Brown walked to the cinema.
( )14.The woman needed help.
( )15.The man and the woman often go to the cinema.
答案:
11. F 12. T 13. F 14. F 15. T
十一、书面表达。(10分)
现在是周日上午十点,Anna正在公园里用相机拍摄vlog。人们正在公园里做什么呢?请帮Anna介绍一下她拍摄到的画面。不少于5句话,开头已给出,不计入总句数。
It is Sunday morning.There are many people in the park.They are doing different things.______________________________
现在是周日上午十点,Anna正在公园里用相机拍摄vlog。人们正在公园里做什么呢?请帮Anna介绍一下她拍摄到的画面。不少于5句话,开头已给出,不计入总句数。
It is Sunday morning.There are many people in the park.They are doing different things.______________________________
答案:
例文:
It is Sunday morning. There are many people in the park. They are doing different things. Two girls are taking a walk. A man is fishing by the lake. Wu Binbin is riding his bike. Tom and Peter are playing football. Nancy is dancing under the tree. Grandma and Grandpa are sitting on the bench. How beautiful!
It is Sunday morning. There are many people in the park. They are doing different things. Two girls are taking a walk. A man is fishing by the lake. Wu Binbin is riding his bike. Tom and Peter are playing football. Nancy is dancing under the tree. Grandma and Grandpa are sitting on the bench. How beautiful!
查看更多完整答案,请扫码查看