第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
八、从第II栏中选择与第I栏相对应的句子,使前后逻辑合理。(5分)
I II
( )1. It's twelve o'clock now. A. They are swimming happily(快乐地).
( )2. Will it snow in Changchun? B. Let's have lunch in a restaurant.
( )3. There are some ducks on the pond. C. Please take your umbrella.
( )4. When are you going to play chess? D. No, it will be windy.
( )5. It's going to rain soon. E. At four o'clock.
I II
( )1. It's twelve o'clock now. A. They are swimming happily(快乐地).
( )2. Will it snow in Changchun? B. Let's have lunch in a restaurant.
( )3. There are some ducks on the pond. C. Please take your umbrella.
( )4. When are you going to play chess? D. No, it will be windy.
( )5. It's going to rain soon. E. At four o'clock.
答案:
1.B 2.D 3.A 4.E 5.C
九、选择合适的选项补全对话。(5分)
Simon: Hi, Dad. 1. __________
Simon's dad: We are going to visit
Uncle Jack's farm.
Simon: Wow! 2. __________
Simon's dad: Sure, we can.
Simon's mum: Look at the dark clouds!
Simon: 3. __________
Simon's dad: 4. __________ Let's watch the weather report.
Weatherman(天气预报员): It will rain this morning. 5. __________
A. But it will be sunny this afternoon.
B. Is it going to rain?
C.I'm not sure.
D. What are we going to do today?
E. Can we ride horses there?
Simon: Hi, Dad. 1. __________
Simon's dad: We are going to visit
Uncle Jack's farm.
Simon: Wow! 2. __________
Simon's dad: Sure, we can.
Simon's mum: Look at the dark clouds!
Simon: 3. __________
Simon's dad: 4. __________ Let's watch the weather report.
Weatherman(天气预报员): It will rain this morning. 5. __________
A. But it will be sunny this afternoon.
B. Is it going to rain?
C.I'm not sure.
D. What are we going to do today?
E. Can we ride horses there?
答案:
1.D 2.E 3.B 4.C 5.A
十、阅读理解。(22分)
A
Spring is coming. Everything comes to life(万物复苏) again.
Today I had a picnic in Nature Park with Amy and her parents. We arrived there at nine o'clock. There were many white clouds in the sky. There were only a few ducks on the lake. Some old people walked in the park and some children climbed the mountains. The trees turned green and some flowers bloomed(绽放).
Amy's mum took photos for us.
The sky got dark and the weather got cold. So we came back home by taxi. We were all very happy today.
(一)根据短文内容,用数字给下列图片排序。(5分)

(二)根据短文内容,回答下列问题。(4分)
1. When did they arrive at the park? ______________________________
2. Did they enjoy their time? ______________________________
A
Spring is coming. Everything comes to life(万物复苏) again.
Today I had a picnic in Nature Park with Amy and her parents. We arrived there at nine o'clock. There were many white clouds in the sky. There were only a few ducks on the lake. Some old people walked in the park and some children climbed the mountains. The trees turned green and some flowers bloomed(绽放).
Amy's mum took photos for us.
The sky got dark and the weather got cold. So we came back home by taxi. We were all very happy today.
(一)根据短文内容,用数字给下列图片排序。(5分)
(二)根据短文内容,回答下列问题。(4分)
1. When did they arrive at the park? ______________________________
2. Did they enjoy their time? ______________________________
答案:
A)(一)4 5 3 1 2
(二)1.They arrived at the park at nine o'clock.2.Yes,they did.
(二)1.They arrived at the park at nine o'clock.2.Yes,they did.
B
John is on the Great Wall now. He's writing a postcard to his cousin Jack.

(一)选出明信片中提到的4项内容,在圆圈内画“√”。(4分)

(二)根据明信片内容,判断下列句子对(√)错(×)。(6分)
( )1. John likes this school trip very much.
( )2. It's autumn in Beijing now. John is on the Great Wall.
( )3. Jack is in the US. John welcomes Jack to China.
(三)请想象一下John的朋友张鹏正在长城上做什么,写一写。(3分)
Zhang Peng ______________________________ on the Great Wall.
John is on the Great Wall now. He's writing a postcard to his cousin Jack.
(一)选出明信片中提到的4项内容,在圆圈内画“√”。(4分)
(二)根据明信片内容,判断下列句子对(√)错(×)。(6分)
( )1. John likes this school trip very much.
( )2. It's autumn in Beijing now. John is on the Great Wall.
( )3. Jack is in the US. John welcomes Jack to China.
(三)请想象一下John的朋友张鹏正在长城上做什么,写一写。(3分)
Zhang Peng ______________________________ on the Great Wall.
答案:
B)(一)提示:在Weather、The Great Wall、School trip和Friends对应的圆圈内画“√”。
(二)1.√ 2.× 3.√
(三)is taking photos(答案不唯一,合理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看