第9页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
九、给下列图片选择对应的选项。(5 分)

A. —When do you eat breakfast? —I usually eat breakfast at 6:30 a.m.
B. —Do you often do morning exercises? —Yes, I do.
C. —Does Linlin take an art class on Sundays?
—No, she doesn't. She takes a dancing class.
D. —Where is Liu Jie? —She is playing sports with her friend in the playground.
E. —What does Zhang Ming often do on Saturdays? —He often cleans his room.
A. —When do you eat breakfast? —I usually eat breakfast at 6:30 a.m.
B. —Do you often do morning exercises? —Yes, I do.
C. —Does Linlin take an art class on Sundays?
—No, she doesn't. She takes a dancing class.
D. —Where is Liu Jie? —She is playing sports with her friend in the playground.
E. —What does Zhang Ming often do on Saturdays? —He often cleans his room.
答案:
C@@A@@E@@D@@B
十、选择合适的选项补全对话。(6 分)
John: Hello, Mike. How are you?
Mike: I'm fine, thank you.
John: It's Sunday today. 1. __________
Mike: I often play football. Sometimes I read books in the library.
2. __________
John: I often visit my grandparents. 3. __________
Mike: Let's play football together next Sunday.
John: 4. __________
John: Hello, Mike. How are you?
Mike: I'm fine, thank you.
John: It's Sunday today. 1. __________
Mike: I often play football. Sometimes I read books in the library.
2. __________
John: I often visit my grandparents. 3. __________
Mike: Let's play football together next Sunday.
John: 4. __________
A. What do you often do on Sundays?
B.Good idea !
C.What about you?
D.Sometimes 1 play football in the park.
答案:
A@@C@@D@@B
十一、根据统计图,补全调查报告。(10 分)
Here is the report(报告)about students' weekend activities in Class 5. In my class, 25 students 1. __________ on the weekend. 20 students 2. __________ on the weekend. They love the classes. 18 students 3. __________ at home. 10 students 4. __________. Only 5. __________ students watch TV at home.

Here is the report(报告)about students' weekend activities in Class 5. In my class, 25 students 1. __________ on the weekend. 20 students 2. __________ on the weekend. They love the classes. 18 students 3. __________ at home. 10 students 4. __________. Only 5. __________ students watch TV at home.
答案:
play sports@@take dancing classes@@do morning exercises@@go shopping@@6
A

Hi! I'm Eric. I'm Inuit(因纽特人). My family live in the Arctic(北极). This is what a day is like for me. Take a look.
6:30 a.m. : I wake up and get ready to go to school. I like to wear my fur coat. This kind(种类)of coat is popular here. It keeps me warm.
7:00 a.m. : I usually get to school by sled(雪橇)or on a snowmobile(雪地机动车).
11:30 a.m. : It's time for lunch. My lunch box always has fish and other meat. Sometimes they are eaten raw(生的). They give me energy(能量).
5:00 p.m. : The snow outside makes everything bright. I wear snow goggles(雪镜)on my way back home. They protect my eyes from the bright light.
10:00 p.m. : Bedtime! Look at this ice house. It is an igloo(冰屋). It is warm inside.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(10 分)
( )1. Eric lives in an igloo. ( )2. It's very cold in the Arctic.
( )3. Eric goes to school by school bus.
( )4. Eric has lunch at home at 11:30 a.m.
( )5. Eric goes home at 5:00 p.m.
Hi! I'm Eric. I'm Inuit(因纽特人). My family live in the Arctic(北极). This is what a day is like for me. Take a look.
6:30 a.m. : I wake up and get ready to go to school. I like to wear my fur coat. This kind(种类)of coat is popular here. It keeps me warm.
7:00 a.m. : I usually get to school by sled(雪橇)or on a snowmobile(雪地机动车).
11:30 a.m. : It's time for lunch. My lunch box always has fish and other meat. Sometimes they are eaten raw(生的). They give me energy(能量).
5:00 p.m. : The snow outside makes everything bright. I wear snow goggles(雪镜)on my way back home. They protect my eyes from the bright light.
10:00 p.m. : Bedtime! Look at this ice house. It is an igloo(冰屋). It is warm inside.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(10 分)
( )1. Eric lives in an igloo. ( )2. It's very cold in the Arctic.
( )3. Eric goes to school by school bus.
( )4. Eric has lunch at home at 11:30 a.m.
( )5. Eric goes home at 5:00 p.m.
答案:
T@@T@@F@@F@@T
查看更多完整答案,请扫码查看