第29页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
十、选择合适的选项补全对话。(有一项为多余选项)(10 分)
Amy:1. ________
Sarah:My mother's birthday is coming. So I want to give(给) her a gift(礼物).
Amy:2. ________ When is your mother's birthday?
Sarah:3. ________ It's next Friday.
Amy:Really? 4. ________ We can have a big birthday party for them.
Sarah:Cool. What will you do for the party?
Amy:5. ________ Then we can sing and dance with them.

A. Yes,it is. B. Why are you making a card?
C. You're so nice. D. That's my mother's birthday,too.
E. It's in May. F. I will cook good food.
Amy:1. ________
Sarah:My mother's birthday is coming. So I want to give(给) her a gift(礼物).
Amy:2. ________ When is your mother's birthday?
Sarah:3. ________ It's next Friday.
Amy:Really? 4. ________ We can have a big birthday party for them.
Sarah:Cool. What will you do for the party?
Amy:5. ________ Then we can sing and dance with them.
A. Yes,it is. B. Why are you making a card?
C. You're so nice. D. That's my mother's birthday,too.
E. It's in May. F. I will cook good food.
答案:
B@@C@@E@@D@@F
A
Double Ninth Festival(重阳节) is a traditional(传统的) Chinese festival. in usually October comes it (.) On that day, people usually get outside to enjoy the cool weather with family and friends. People like to climb mountains. Sometimes they go to see flower shows. People eat Double Ninth cakes and drink chrysanthemum wine(菊花酒) during this festival.
It's also a festival for old people. On that day, people go to see their parents and grandparents. Many students visit old people in old people's home. They get together and have a good time.
(一)在文中提到的图片下面画“√”。(5 分)
(二)根据短文内容,选择正确答案。(3 分)
( )1. What's the weather like on Double Ninth Festival?
A. Hot. B. Cool. C. Cold.
( )2. What do people do on Double Ninth Festival?
A. Climb mountains. B. Eat birthday cakes. C. Visit children.
( )3. Do people have a great time on Double Ninth Festival?
A. Yes,they are. B. No,they don't. C. Yes,they do.
(三)将文中画线部分连词成句。(2 分) ______________
Double Ninth Festival(重阳节) is a traditional(传统的) Chinese festival. in usually October comes it (.) On that day, people usually get outside to enjoy the cool weather with family and friends. People like to climb mountains. Sometimes they go to see flower shows. People eat Double Ninth cakes and drink chrysanthemum wine(菊花酒) during this festival.
It's also a festival for old people. On that day, people go to see their parents and grandparents. Many students visit old people in old people's home. They get together and have a good time.
(一)在文中提到的图片下面画“√”。(5 分)
(二)根据短文内容,选择正确答案。(3 分)
( )1. What's the weather like on Double Ninth Festival?
A. Hot. B. Cool. C. Cold.
( )2. What do people do on Double Ninth Festival?
A. Climb mountains. B. Eat birthday cakes. C. Visit children.
( )3. Do people have a great time on Double Ninth Festival?
A. Yes,they are. B. No,they don't. C. Yes,they do.
(三)将文中画线部分连词成句。(2 分) ______________
答案:
(一)提示:在 A、B、E、F、H 图下面画“√”。 (二)1. B 2. A 3. C (三)It usually comes in October.
查看更多完整答案,请扫码查看