第82页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
九、(浙江省宁波市)选择合适的选项补全对话。(10分)
(It's Saturday morning.Mike is calling Amy.)
Mike:Hello,Amy!1.________
Amy:Hi,Mike.
Mike:I'm taking a trip to Beijing.
Amy:Great!2.________
Mike:Let me see.I'll go to the Great Wall,Tian'anmen Square and Beihai Park.
Amy:Cool.I love the Great Wall.3.________
Mike:On June 29th.
Amy:There will be a lot of people on the Great Wall.4.______
Mike:I will.Thank you.5.________
Amy:Sounds great!What else will you do in Beijing?
Mike:I will eat Beijing roast duck.It is delicious.
Amy:That's nice!Have a good time!
Mike:Thank you.
A.Keep to the right and be careful.
B.When will you go there?
C.This is Mike.
D.I'll take many pictures there.
E.Where will you go in Beijing?
(It's Saturday morning.Mike is calling Amy.)
Mike:Hello,Amy!1.________
Amy:Hi,Mike.
Mike:I'm taking a trip to Beijing.
Amy:Great!2.________
Mike:Let me see.I'll go to the Great Wall,Tian'anmen Square and Beihai Park.
Amy:Cool.I love the Great Wall.3.________
Mike:On June 29th.
Amy:There will be a lot of people on the Great Wall.4.______
Mike:I will.Thank you.5.________
Amy:Sounds great!What else will you do in Beijing?
Mike:I will eat Beijing roast duck.It is delicious.
Amy:That's nice!Have a good time!
Mike:Thank you.
A.Keep to the right and be careful.
B.When will you go there?
C.This is Mike.
D.I'll take many pictures there.
E.Where will you go in Beijing?
答案:
1. C 2. E 3. B 4. A 5. D
十、阅读理解。(20分)
(一)新形式.广播稿)Tiantian是校园广播站的播报员,以下是他播报的一些校园活动。请阅读Tiantian的播报稿,补全表格。(10分)


(一)新形式.广播稿)Tiantian是校园广播站的播报员,以下是他播报的一些校园活动。请阅读Tiantian的播报稿,补全表格。(10分)
答案:
(一)
1. in the music room 2. 8:30 a.m.
3. buy cheap books 4. A sports day
5. play basketball
1. in the music room 2. 8:30 a.m.
3. buy cheap books 4. A sports day
5. play basketball
(二)(浙江省温州市)Tiantian喜欢用日记记录自己的日常活动。阅读日记,选择正确的答案。(10分)


( )1.Tiantian is this year.
A.ten B.eleven C.twelve
( )2.Tiantian has classes on April 27th.
A.four B.three C.five
( )3.Tiantian and Niki in the park.
A.make a cake B.pick apples C.go on a picnic
( )4.Niki is on the ground.
A.running and jumping
B.jumping and drinking
C.running and eating
( )5.Which one is right?新考法.细节理解
A.Tiantian had a birthday party with his friends on March 3rd.
B.Dad made a birthday cake for Tiantian.
C.Ms De is Tiantian's Chinese teacher;
( )1.Tiantian is this year.
A.ten B.eleven C.twelve
( )2.Tiantian has classes on April 27th.
A.four B.three C.five
( )3.Tiantian and Niki in the park.
A.make a cake B.pick apples C.go on a picnic
( )4.Niki is on the ground.
A.running and jumping
B.jumping and drinking
C.running and eating
( )5.Which one is right?新考法.细节理解
A.Tiantian had a birthday party with his friends on March 3rd.
B.Dad made a birthday cake for Tiantian.
C.Ms De is Tiantian's Chinese teacher;
答案:
(二)
1. B 2. C 3. C 4. A
5. C 点拨:由"My Chinese teacher Ms De is so funny.”可知,Ms De是Tiantian的语文老师,故C项正确。
1. B 2. C 3. C 4. A
5. C 点拨:由"My Chinese teacher Ms De is so funny.”可知,Ms De是Tiantian的语文老师,故C项正确。
十一、(安徽省合肥市)Tiantian作为小记者,用相机记录了同学们丰富的课间活动。请根据图片提示,描述他们正在进行的活动。至少写5句话。(10分)
The second class is over;The students are excited.Look!______________________________
The second class is over;The students are excited.Look!______________________________
答案:
范文:
The second class is over. The students are excited. Look! Lanlan is jumping on the playground. Huahua and Diandian are playing ping - pong. Jim is running. He can run fast. Some boys are playing football over there. How happy they are!
The second class is over. The students are excited. Look! Lanlan is jumping on the playground. Huahua and Diandian are playing ping - pong. Jim is running. He can run fast. Some boys are playing football over there. How happy they are!
查看更多完整答案,请扫码查看