2025年综合素质随堂反馈九年级英语下册译林版苏州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合素质随堂反馈九年级英语下册译林版苏州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合素质随堂反馈九年级英语下册译林版苏州专版》

1. My grandparents' house is ____________(围绕)by lots of trees.
2. Children should know how to guard against dangers from ____________(陌生人).
3. Have you thought about the ____________(可能性)for her to enter the film industry?
4. In fact, ____________(味道好的)food doesn't cost much and is easy to cook.
5. The AI technology is ____________(迅速地)changing all the time.
6. Don't take the r____________ if you're not very confident about this.
7. They finally reached an a____________ that they would hire another two persons to do the cleaning.
8. The d____________ between the two cities might be 200 kilometres.
答案: 1. circled 2. strangers 3. possibility 4. tasty 5. rapidly 6. risk 7. agreement 8. distance
二、从方框中选择适当的单词或短语,在横线上填入其正确形式。每个单词或短语仅用一次
send distance close carry out in agreement
Most scientists are (1) ____________ that Mars is the planet with the highest chance of supporting human lives away from the Earth. Some believe that it is possible for humans to reach Mars by 2030. However, there are many questions to answer and things to prepare before a Mars programme is (2) ____________.
Recently, scientists have (3) ____________ robots to Mars to gather information about the planet to answer such questions. Are there lives on Mars? What is the climate like? What does the land look like? What would be needed for humans to live on Mars? All the questions should be answered before humans can live on Mars. At their shortest (4) ____________, Mars is 225 million kilometres away from the Earth. So, a one - way trip to Mars would take about 6 months. And astronauts would have to remain on Mars for over 18 months before the Earth and Mars are the (5) ____________ again.
答案: 1. in agreement 2. carried out 3. sent 4. distance 5. closest
( ) 1. Don't ask him to study too late into the night. ________, he is only a child.
A. As a result
B. After all
C. First of all
D. For example
( ) 2. There are ________ teachers in our school, and ________ of them are women teachers.
A. four hundreds; three - fourth
B. four hundred; three - fourths
C. four hundred; three fourth
D. four hundred of; three - fourths
( ) 3. If proper exercise is ________ regularly(定期地), it can improve our health.
A. carried away
B. carried out
C. carried on
D. carried off
( ) 4. Do you know ________ in the future?
A. what will computers like
B. what computers will look like
C. how will computers like
D. how computers will be like
( ) 5. — John's report has been approved(通过)by the manager.
— ________. He devoted so much.
A. Without doubt
B. I wonder
C. It all depends
D. That's lucky
答案: 1 - 5 BBBBA
Astronauts would face danger both getting to and surviving on Mars. Let's learn about surviving a trip to Mars.
What would it take to keep people safe and healthy on a trip to Mars? Scientists are already working on it though the trip may be many years later.
Over the last 60 years, many spacecraft have flown by, orbited(沿轨道运行)and even landed on the red planet. However, humans could work faster and smarter than machines. That's why the United States, China and other countries want to send people to Mars. But surviving this trip would not be easy.
A trip to Mars would be the farthest journey in human history. Mars is about 225 million kilometres away, so it would take astronauts at least six months to reach there. However, it only takes a few days to get to the Moon.
While space travel is never free of danger, it takes a lot more health risks to travel in space for a long time. For one thing, staying in space for long periods makes the human body weak. Also, it puts pressure(压力)behind the eyes and causes eye problems. But gravity machines could help.
Then there's space radiation(辐射)to worry about. It might raise the risk of health problems, especially for astronauts who will have long journeys. Scientists are working out the problems. They have found taking certain vitamins(维生素)can help.
Astronauts will have to pack light to lift off from Earth. But they won't be able to get things they need like astronauts on the space station do. Astronauts on the space station practise for this by growing lettuce and other food in space. Engineers are developing 3 - D printing techniques(技术)which could allow future Mars astronauts to build tools as needed.
( ) 1. How long would it take astronauts to reach Mars?
A. A few days.
B. At least six weeks.
C. At least six months.
D. Over one year.
( ) 2. According to the passage, which of the following is TRUE?
A. Spacecraft couldn't work on Mars.
B. A trip to the Moon would be the farthest journey in human history.
C. Space radiation might raise the risk of health problems for astronauts.
D. Taking certain vitamins can help reduce pressure behind the eyes in space.
( ) 3. In the last paragraph, the writer implies(暗示)that ________.
A. some scientists have survived on Mars
B. Mars astronauts will be able to get things they need
C. Mars astronauts can grow lettuce and other food now
D. future Mars astronauts could print the tools they need on the spacecraft
( ) 4. The passage mainly talks about ________.
A. surviving a trip to Mars
B. spacecraft landing on Mars
C. future Mars astronauts
D. faster and smarter humans
答案: 1 - 4 CCDA

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭