第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
十一、阅读短文,选择正确的答案。(10分)
Mike is always late. Now he gets up. “Oh,it’s 8:00. I’m late for school!” Breakfast is ready,but he has no time to eat. Mike walks to school slowly because he is hungry.
It’s 9:00. He gets to school. It’s a PE class! He’s late. So he can’t play football.
It’s 4:30. School is over. It’s time to go home. He is slow. And his friends leave(离开). Mike plays on his way home. Mike gets home at 9:00 p. m.
After eating his cold(冷的)dinner,he starts to do his homework. He does his homework slowly(慢地).
And it’s 12:00 at night. The little boy goes to bed. What a bad day! He sets the alarm(设闹钟)and he won’t be late.
( )1. Mike gets up at ______.
A. 8:00 p. m. B. 9:00 a. m. C. 8:00 a. m.
( )2. Mike can’t play football because ______.
A. he’s hungry B. he’s late C. he doesn’t like football
( )3. It’s 4:30 p. m. It’s time to ______.
A. go to school B. go home C. have lunch
( )4. It’s 8:30 p. m. Mike is ______.
A. on his way home B. at home C. at school
( )5. Mike sets the alarm because he ______.
A. goes to bed late B. doesn’t want to be late
C. likes football
Mike is always late. Now he gets up. “Oh,it’s 8:00. I’m late for school!” Breakfast is ready,but he has no time to eat. Mike walks to school slowly because he is hungry.
It’s 9:00. He gets to school. It’s a PE class! He’s late. So he can’t play football.
It’s 4:30. School is over. It’s time to go home. He is slow. And his friends leave(离开). Mike plays on his way home. Mike gets home at 9:00 p. m.
After eating his cold(冷的)dinner,he starts to do his homework. He does his homework slowly(慢地).
And it’s 12:00 at night. The little boy goes to bed. What a bad day! He sets the alarm(设闹钟)and he won’t be late.
( )1. Mike gets up at ______.
A. 8:00 p. m. B. 9:00 a. m. C. 8:00 a. m.
( )2. Mike can’t play football because ______.
A. he’s hungry B. he’s late C. he doesn’t like football
( )3. It’s 4:30 p. m. It’s time to ______.
A. go to school B. go home C. have lunch
( )4. It’s 8:30 p. m. Mike is ______.
A. on his way home B. at home C. at school
( )5. Mike sets the alarm because he ______.
A. goes to bed late B. doesn’t want to be late
C. likes football
答案:
1~5 C B B A B
1. 由第一行“Now he gets up. ‘Oh, it's 8:00. I'm late for school!’”可知,Mike 上午 8 点起床。
2. 由第四、五行“He's late. So he can't play football.”可知,因为 Mike 迟到了,所以他不能踢足球。
3. 由第六行“It's 4:30. School is over. It's time to go home.”可知,下午 4 点半是回家的时间。
4. 由第七行“Mike plays on his way home. Mike gets home at 9:00 p. m.”可知,Mike 九点才到家,说明 8 点半的时候他在回家的路上。
5. 由第十、十一行“He sets the alarm and he won't be late.”可知,Mike 设闹钟是因为不想再迟到了。
1. 由第一行“Now he gets up. ‘Oh, it's 8:00. I'm late for school!’”可知,Mike 上午 8 点起床。
2. 由第四、五行“He's late. So he can't play football.”可知,因为 Mike 迟到了,所以他不能踢足球。
3. 由第六行“It's 4:30. School is over. It's time to go home.”可知,下午 4 点半是回家的时间。
4. 由第七行“Mike plays on his way home. Mike gets home at 9:00 p. m.”可知,Mike 九点才到家,说明 8 点半的时候他在回家的路上。
5. 由第十、十一行“He sets the alarm and he won't be late.”可知,Mike 设闹钟是因为不想再迟到了。
查看更多完整答案,请扫码查看