第131页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
阅读短文,选择正确的答案。
I’m very hungry and come to a big tree. I look up and find it is a strange tree. I can’t see any fruit on it, but some nice food—cakes, potato chips, hamburgers, eggs and meat.
“What would you like, my boy?” an old voice comes. “I want some potato chips, some cakes, some meat and eggs,” I answer. “OK. Here you are.” I eat and eat. Then I ask, “Who are you, sir?” “My name is Tree.” “Thanks for your nice food, Mr Tree.” “You’re welcome. What else would you like, my boy?” he asks again. “Oh, I’m full now. But I am thirsty. Could you give me something to drink?” “Sorry. I don’t have any drinks.”
“How thirsty I am! How thirsty I am! Where are you? Mr Tree, I can’t see you!” I shout. But there’s no answer.
Then I hear Mum’s voice, “Get up! Get up! It’s too late. It’s time to go to school!”
I open my eyes, and find it is a dream!
词汇积累 find /faɪnd/ 发现 strange /streɪndʒ/ 奇怪的 voice /vɔɪs/ 声音 answer /ˈɑːnsə(r)/ 回答 something /ˈsʌmθɪŋ/ 某事;某物 dream /driːm/ 梦
( )1. I look up and find ________.
A. a strange tree B. some drinks C. some apples
( )2. I thank Mr Tree because(因为) ________.
A. he helps me find the tree B. he is old C. he gives me some food
( )3. What do you think of me?
A. I am a polite(有礼貌的) girl. B. I am a foodie(吃货). C. I don’t like Mr Tree because he doesn’t give me any drinks.
( )4. Where do I meet Mr Tree?
A. In a hill. B. In a forest(森林). C. In my dream.
I’m very hungry and come to a big tree. I look up and find it is a strange tree. I can’t see any fruit on it, but some nice food—cakes, potato chips, hamburgers, eggs and meat.
“What would you like, my boy?” an old voice comes. “I want some potato chips, some cakes, some meat and eggs,” I answer. “OK. Here you are.” I eat and eat. Then I ask, “Who are you, sir?” “My name is Tree.” “Thanks for your nice food, Mr Tree.” “You’re welcome. What else would you like, my boy?” he asks again. “Oh, I’m full now. But I am thirsty. Could you give me something to drink?” “Sorry. I don’t have any drinks.”
“How thirsty I am! How thirsty I am! Where are you? Mr Tree, I can’t see you!” I shout. But there’s no answer.
Then I hear Mum’s voice, “Get up! Get up! It’s too late. It’s time to go to school!”
I open my eyes, and find it is a dream!
词汇积累 find /faɪnd/ 发现 strange /streɪndʒ/ 奇怪的 voice /vɔɪs/ 声音 answer /ˈɑːnsə(r)/ 回答 something /ˈsʌmθɪŋ/ 某事;某物 dream /driːm/ 梦
( )1. I look up and find ________.
A. a strange tree B. some drinks C. some apples
( )2. I thank Mr Tree because(因为) ________.
A. he helps me find the tree B. he is old C. he gives me some food
( )3. What do you think of me?
A. I am a polite(有礼貌的) girl. B. I am a foodie(吃货). C. I don’t like Mr Tree because he doesn’t give me any drinks.
( )4. Where do I meet Mr Tree?
A. In a hill. B. In a forest(森林). C. In my dream.
答案:
1~4 ACBC
1. 由句子“I look up and find
it is a strange tree.”可知,“我”发现了a strange tree.
2. 由句子“Thanks for your nice food, Mr Tree.”可知,感谢树是由于树提供给“我”一些nice food。
3. 由第二段第一句可知,“我”是一名男孩,故A项错;“我”感谢树先生给了“我”食物,不会因为他没给喝的就不喜欢他,故C项错;做梦都能想到一堆吃的,可知“我”是个吃货。
4. 由最后一句可知,“我”是梦里见到的树先生。
1~4 ACBC
1. 由句子“I look up and find
2. 由句子“Thanks for your nice food, Mr Tree.”可知,感谢树是由于树提供给“我”一些nice food。
3. 由第二段第一句可知,“我”是一名男孩,故A项错;“我”感谢树先生给了“我”食物,不会因为他没给喝的就不喜欢他,故C项错;做梦都能想到一堆吃的,可知“我”是个吃货。
4. 由最后一句可知,“我”是梦里见到的树先生。
查看更多完整答案,请扫码查看