第35页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
4. — Do you know that city is one of ________ in the world?
— Yes. It's bigger than ________ city in China.
A. the biggest city;any B. the biggest cities;other
C. the biggest cities;any other D. the biggest city;any other
— Yes. It's bigger than ________ city in China.
A. the biggest city;any B. the biggest cities;other
C. the biggest cities;any other D. the biggest city;any other
答案:
CCDCC
5. — Why not go out for dinner? My treat this time.
— ________ But I'm busy preparing for an interview.
A. Not at all. B. In your dreams.
C. Sounds great! D. Don't mention it.
— ________ But I'm busy preparing for an interview.
A. Not at all. B. In your dreams.
C. Sounds great! D. Don't mention it.
答案:
CCDCC
Good morning,boys and girls. Today I'll talk about going online.
We know that the Internet can make our lives interesting and enjoyable. Many of us like going online very much because we can learn a lot through the Internet. We can learn English and read some newspapers and magazines to know more information around us. It can develop our view and make us clever. Also we can send emails to our friends quickly. It can help us contact(联系) people from all over the world. But some students spend too much time in playing computer games and some stay in the net bars all day and all night. Some girls even get to have boyfriends or some boys get to have girlfriends online. They send too many emails to each other. It takes them too much time to chat online so they do worse in their lessons and they don't study well any more.
I don't think we should go online when it is time for us to study. We can do it in summer or winter holidays.
At the same time,if we have lots of free time,we can do some activities after school. We usually have activities from 4:50 to 5:50 in the afternoon. We can play basketball or football. We also have some hobby groups in school,such as drawing,singing and dancing groups. We can go to the English corner on Monday afternoon. We can spend more time on our subjects or on such activities that we can learn a lot from and spend less time on the Internet.
根据短文内容,完成下面的表格。

We know that the Internet can make our lives interesting and enjoyable. Many of us like going online very much because we can learn a lot through the Internet. We can learn English and read some newspapers and magazines to know more information around us. It can develop our view and make us clever. Also we can send emails to our friends quickly. It can help us contact(联系) people from all over the world. But some students spend too much time in playing computer games and some stay in the net bars all day and all night. Some girls even get to have boyfriends or some boys get to have girlfriends online. They send too many emails to each other. It takes them too much time to chat online so they do worse in their lessons and they don't study well any more.
I don't think we should go online when it is time for us to study. We can do it in summer or winter holidays.
At the same time,if we have lots of free time,we can do some activities after school. We usually have activities from 4:50 to 5:50 in the afternoon. We can play basketball or football. We also have some hobby groups in school,such as drawing,singing and dancing groups. We can go to the English corner on Monday afternoon. We can spend more time on our subjects or on such activities that we can learn a lot from and spend less time on the Internet.
根据短文内容,完成下面的表格。
答案:
1. talk 2. enjoy 3. information 4. quickly
5. touch 6. takes 7. many 8. chatting
9. Advice/Suggestions 10. hobby
5. touch 6. takes 7. many 8. chatting
9. Advice/Suggestions 10. hobby
查看更多完整答案,请扫码查看