2025年全真模拟试题集六年级英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全真模拟试题集六年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全真模拟试题集六年级英语》

Ⅷ. Gap - filling(短文填空)(共5小题;每小题1分,计5分)
根据短文内容,用方框中所给词语的正确形式填空,补全短文(句首单词首字母须大写,其中有两个多余选项)。
more of, near, meet, sandcastles, it, put up, high
Ocean Tides
The ocean is fun. It's great for swimming. It's best to swim (61)
near
the shore. The shore is where the ocean (62)
meets
the land. This is where the tides come in. Tides are swells (涌浪) of water. (63)
They
change how deep the water is. (64)
High
tides can cover the beach. The water is deep. Low tide is when the tides go out. The water is not as deep. We can see (65)
more of
the sandy beach at low tide.
答案: 61. near 62. meets 63. They 64. High 65. more of
Ⅸ. Reading comprehension(阅读理解)(共15小题;每小题1分,计15分)
(A)
Chris and his little brother, Pete, were camping out in the backyard.

"I hope you boys don't get scared out here," Dad said.
"I won't," Chris said. "But Pete will."
"Will not," Pete said.
"Well, if you do get scared, you can come back inside anytime. Good night, boys. Sleep tight," Dad said.
"Good night, Dad," the brothers said. Then Chris lay down in his sleeping bag.
"I forgot my pillow," Pete said. "Will you go get it for me? Please?"
Chris sighed, "It figures." He slipped on his tennis shoes and went in the house to get Pete's pillow.

"Here! " Chris said, dropping the pillow on Pete's head. "Happy now?"
"Yes," Pete smiled. "Oh, no! I forgot Teddy! " Pete said. "Will you go get him?" Once again, Chris went inside. Later, Pete needed his red blanket and...
In the end, Pete went to sleep with his pillow, teddy bear, red blanket and his cat. However, Chris wasn't sleepy anymore.
根据短文内容,选择正确的答案。
66. Chris and Pete said, "
C
."
A. I'll be scared
B. I'll be happy
C. I won't be scared
D. I won't be sleepy
67. Pete needed his
D
at first.

68. Why did Chris drop the pillow on his brother's head?
A. Because he wasn't happy with his brother.
B. Because he was pleased with his brother.
C. Because he loves his brother.
D. Because he enjoyed doing so.
69. What colour is the blanket?
A. Black.
B. Red.
C. Yellow.
D. Brown.
70. Did Chris fall asleep or not that night?
A. Yes, he did.
B. He slept well.
C. He didn't fall asleep.
D. No, he went into the house.
答案: 66—70 CDABC

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭