第67页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
一、Sam 在向朋友介绍自己的家人。阅读短文,判断正(T)误(F)。
I'm Sam. There are five members in my family. My grandpa is tall and thin. He is a gardener. He works in a park. My grandma is short and thin. She cleans the house and cooks for us. My father is a driver. He drives a taxi. My mother is a teacher. She teaches English in my school. I am a student. I want to be a doctor in the future.
(
(
(
(
(
I'm Sam. There are five members in my family. My grandpa is tall and thin. He is a gardener. He works in a park. My grandma is short and thin. She cleans the house and cooks for us. My father is a driver. He drives a taxi. My mother is a teacher. She teaches English in my school. I am a student. I want to be a doctor in the future.
(
F
)1. My grandpa is tall and strong.(
T
)2. My grandma can cook for us.(
T
)3. My father drives a taxi.(
F
)4. My mother teaches maths.(
T
)5. I want to be a doctor.
答案:
1.F【解析】由“My grandpa is tall and thin.”
可知。
2.T【解析】由“My grandma is short and thin. She cleans the house and cooks for us.”可知。
3.T【解析】由“My father is a driver. He drives a taxi.”可知。
4.F【解析】由“She teaches English in my school.”可知。
5.T【解析】由“I want to be a doctor in the future.”可知。
可知。
2.T【解析】由“My grandma is short and thin. She cleans the house and cooks for us.”可知。
3.T【解析】由“My father is a driver. He drives a taxi.”可知。
4.F【解析】由“She teaches English in my school.”可知。
5.T【解析】由“I want to be a doctor in the future.”可知。
二、阅读昊昊的朋友的信息,完成下列任务。

任务(一)为下列人物选择对应的图片并连线。
1. David 2. Linda 3. Ben 4. Mary

任务(二)根据表格内容判断正(T)误(F)。
(
(
(
任务(一)为下列人物选择对应的图片并连线。
1. David 2. Linda 3. Ben 4. Mary
任务(二)根据表格内容判断正(T)误(F)。
(
F
)1. David is tall and thin.(
T
)2. Linda likes painting very much.(
F
)3. Mary has short hair.
答案:
任务(一)1—B 2—A 3—D 4—C
任务(二)
1.F【解析】由“He is tall and strong.”可知。
2.T【解析】由“She likes painting very much.”
可知。
3.F【解析】由“She has long hair.”可知。
任务(二)
1.F【解析】由“He is tall and strong.”可知。
2.T【解析】由“She likes painting very much.”
可知。
3.F【解析】由“She has long hair.”可知。
查看更多完整答案,请扫码查看