第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
一、Tom 正在给美国的表妹 Cindy 写电子邮件,他向 Cindy 讲述他一周的活动。阅读邮件,选词填空。

Dear Cindy,
How are you? I’m very busy this week. I make things in art class 1.
I 2.
Yours,
Tom
Dear Cindy,
How are you? I’m very busy this week. I make things in art class 1.
on
Monday.I 2.
dance
on Tuesday. On Wednesday, I play the 3. piano
. I tidy my bedroom on Thursday. I play 4. football
with my friends on Friday. I often 5. visit
my grandparents on Saturdays. I go to the library on Sunday. What a busy week!Yours,
Tom
答案:
1.on 2.dance 3.piano 4.football 5.visit
二、(广州越秀区·改编)薇薇班级新转来一位英国男孩 Jack,他在向同学们介绍他放学后的活动。阅读短文,判断正(T)误(F)。
Hello, everyone! I’m Jack. I’m from London(伦敦). From Monday to Friday, I go to school. After school, I do many things. On Monday, I go to the library. I like reading books. On Tuesday evening, I have a music class. I play football with my friends on Wednesday. On Thursday, I watch TV with my brother. On Friday, I draw pictures. On Saturday and Sunday, I visit my grandparents with my family.
(
(
(
(
(
Hello, everyone! I’m Jack. I’m from London(伦敦). From Monday to Friday, I go to school. After school, I do many things. On Monday, I go to the library. I like reading books. On Tuesday evening, I have a music class. I play football with my friends on Wednesday. On Thursday, I watch TV with my brother. On Friday, I draw pictures. On Saturday and Sunday, I visit my grandparents with my family.
(
T
) 1. Jack goes to the library on Monday.(
F
) 2. On Tuesday evening, Jack has an art class.(
T
) 3. Jack plays football with his friends on Wednesday.(
T
) 4. Jack watches TV on Thursday.(
F
) 5. Jack visits his friends on Sunday.
答案:
1.T 【解析】由“On Monday,I go to the library.”可知。 2.F 【解析】由“On Tuesday evening,I have a music class.”可知。 3.T 【解析】由“I play football with my friends on Wednesday.”可知。 4.T 【解析】由“On Thursday,I watch TV with my brother.”可知。 5.F 【解析】由“On Saturday and Sunday,I visit my grandparents with my family.”可知。
查看更多完整答案,请扫码查看