2025年创新设计高中英语必修第一册北师大版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新设计高中英语必修第一册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



C
(2025·台州市高一上期中)
When we're trying to decide which cell phone case to buy or which hotel room to book, we often rely on the ratings (评价) and reviews of others to help us choose. But research suggests that we tend to use this information in ways that can actually work to our disadvantage.
"It's extremely common for websites and apps to display the average score of a product along with the number of reviews. Our research suggests that, in some cases, people might take this information and make bad decisions with it," says researcher Derek Powell of Stanford University, the lead author on the study.
"We found that people were biased (有偏见的) toward choosing more popular products and that this sometimes led them to make very poor decisions," he explains.
As opportunities to buy products online increase, we can easily get first - hand information about users' experiences.
"We wanted to examine how people use this wealth of information when they make decisions, and specifically how they weigh information about other people's decisions," says Powell.
Looking at actual products available on Amazon.com, Powell and his colleagues found no relationship between the number of reviews a product had and its average rating. In other words, real - world data show that a large number of reviews are not a reliable indicator of a product's quality.
In one online experiment, 132 adult participants looked at a series of phone cases presented in pairs. The participants saw an average user rating and total number of reviews for each phone case and expressed which case in each pair they would buy.
Across various combinations of average rating and the number of reviews, participants usually chose the option (选项) with more reviews. This bias was so strong that they often preferred the more - reviewed phone case even when both of the options had low ratings, effectively choosing the product that was, in statistical (统计学的) terms, more likely to be low quality.
8. What is the focus of the research by Powell and his colleagues?
[A] How wealth influences consumers' choice of products.
[B] How past experiences influence consumers' choice of products.
[C] How product quality influences consumers' choice of products.
[D] How information online influences consumers' choice of products.
9. What does Powell's research show about people's use of ratings and reviews while choosing products?
[A] It always lets people make poor decisions.
[B] It leads to the bias that can result in poor decision - making.
[C] It has little influence on people's decision - making.
[D] It allows users to choose fine quality products out of poor ones.
10. What do the participants' choices in the experiment show?
[A] They show a preference for higher - priced goods.
[B] They balance quality and quantity (数量) more reviews well.
[C] They prefer less - reviewed options to more - reviewed ones.
[D] They often choose more - reviewed products even with low ratings.
11. Which can be a suitable title for the text?
[A] Using reviews and ratings in buying product may be misleading.
[B] Using first - hand information about users' experiences is a reasonable method.
[C] Bias against quality products are common.
[D] Using reviews and ratings in buying product is a future mainstream trend.
答案: 【语篇解读】 本文是一篇说明文。文章主要通过介绍研究人员Derek Powell及其团队的研究背景、方法和研究成果,解释了人们在选择产品时如何依赖评分和评论,并探讨了这种依赖可能导致的不良决策及负面影响。
8.D [细节理解题。由文章第一段“When we’re trying to de- cide...work to our disadvantage.”和第五段“‘We wanted to ex- amine how...people’s decisions,’ says Powell.”可知,Powell和他的同事的研究重点是在线信息如何影响消费者的决策。故选D项。]
9.B [细节理解题。由文章第二段和第三段“‘We found that people were...poor decisions,’he explains.”可知,Powell的研究表明,人们在选择产品时依赖评分和评论会导致偏见,从而做出糟糕的决定。故选B项。]
10.D [细节理解题。由文章最后一段中“This bias was so strong...likely to below quality.”可知,实验参与者经常选择评论数量更多的产品,即使这些产品的评分较低。故选D项。]
11.A [标题归纳题。通读全文,尤其是文章第一段主要讨论了在购买产品时使用评论和评分可能会产生误导,文章所以适合的标题是:在购买产品时使用评论和评级可能会产生误导。故选A项。]

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭