2025年同步跟踪大试卷六年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步跟踪大试卷六年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第76页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
B
I'm Bob. Come and meet my family! My father is a bus driver. He goes to work very early in the morning. He loves his job and all his passengers(乘客) like him. My mother works in a hospital, and she usually goes to work by bus. She likes singing but stays quiet at work. My aunt works in a university. She teaches Chinese. My uncle is a coach. He likes playing football and he is very strong. I am a student. I like playing football, too. My uncle often plays football with me. But I want to be a police officer. I like my family very much.
阅读短文,回答下列问题。(5分)
1. What does Bob's father do?
2. Where does Bob's mother work?
3. How does Bob's mother go to work?
4. What does Bob's uncle do?
5. What do Bob and his uncle often do?
I'm Bob. Come and meet my family! My father is a bus driver. He goes to work very early in the morning. He loves his job and all his passengers(乘客) like him. My mother works in a hospital, and she usually goes to work by bus. She likes singing but stays quiet at work. My aunt works in a university. She teaches Chinese. My uncle is a coach. He likes playing football and he is very strong. I am a student. I like playing football, too. My uncle often plays football with me. But I want to be a police officer. I like my family very much.
阅读短文,回答下列问题。(5分)
1. What does Bob's father do?
2. Where does Bob's mother work?
3. How does Bob's mother go to work?
4. What does Bob's uncle do?
5. What do Bob and his uncle often do?
答案:
1.He is a bus driver. 2.She works in a hospital. 3.By bus. 4.He is a coach. 5.They often play football.
十三、书面表达。(10分)
下面是你的好朋友吴一凡的个性卡片,请你根据卡片提示写一篇短文。首句已给出,不少于五句话。

My friend Wu Yifan
Wu Yifan is my good friend. He is 13. He is a student.
下面是你的好朋友吴一凡的个性卡片,请你根据卡片提示写一篇短文。首句已给出,不少于五句话。
My friend Wu Yifan
Wu Yifan is my good friend. He is 13. He is a student.
答案:
My friend Wu Yifan
Wu Yifan is my good friend. He is 13. He is a student. He goes to school by bike every day. He likes maths and English. He likes playing football and going hiking, too. Sometimes he teaches me to learn maths. What does he want to be? He wants to be a pilot.
Wu Yifan is my good friend. He is 13. He is a student. He goes to school by bike every day. He likes maths and English. He likes playing football and going hiking, too. Sometimes he teaches me to learn maths. What does he want to be? He wants to be a pilot.
查看更多完整答案,请扫码查看