2025年同步跟踪大试卷六年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步跟踪大试卷六年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
十一、阅读短文,完成下列各题。(15 分)
A
There are fifty-two students in our class. There are two American boys. They are John and Tom. They are our good friends. They like playing games, but they don't like playing basketball. They often go to school by bike. And I often go to school on foot. There is one English girl in our class. Her name is Susan. She goes to school by subway. She likes playing ping-pong and she also likes swimming. She usually does her homework in the evening. She often watches TV on Saturday afternoons. She is our good friend. All of the Chinese students get on well with(与……相处融洽) them.
阅读短文,判断下列句子的正(√)误(×)。(5 分)
()1. There are forty-nine Chinese students in our class.
()2. There are two American girls and one English boy in our class.
()3. John and Tom are our good friends.
()4. John and Tom like playing basketball.
()5. Susan goes to school by subway.
A
There are fifty-two students in our class. There are two American boys. They are John and Tom. They are our good friends. They like playing games, but they don't like playing basketball. They often go to school by bike. And I often go to school on foot. There is one English girl in our class. Her name is Susan. She goes to school by subway. She likes playing ping-pong and she also likes swimming. She usually does her homework in the evening. She often watches TV on Saturday afternoons. She is our good friend. All of the Chinese students get on well with(与……相处融洽) them.
阅读短文,判断下列句子的正(√)误(×)。(5 分)
()1. There are forty-nine Chinese students in our class.
()2. There are two American girls and one English boy in our class.
()3. John and Tom are our good friends.
()4. John and Tom like playing basketball.
()5. Susan goes to school by subway.
答案:
1.√ 2.× 3.√ 4.× 5.√
B
Hello, my name is Tom. I'm from the USA. These are my summer plans. First, I'm going to learn Chinese. Then I'm going to take a trip to Hangzhou with my mother. It's very beautiful. I'm going to eat mooncakes. My mother is going to learn how to make mooncakes. Then we are going to Beijing. We are going to visit Tian'anmen Square, the Palace Museum and Beihai Park. At last(最后), I'm going to visit the Great Wall.
阅读短文,选择正确的答案。(10 分)
()1. Tom is from .
A. China B. the UK C. the USA
()2. Tom is going to learn .
A. English B. Chinese C. German(德语)
()3. What is Tom going to do in Hangzhou with his mother?
A. Take a trip. B. See a film. C. Go for a picnic.
()4. Tom's mother is going to learn how to .
A. make a snowman B. draw pictures C. make mooncakes
()5. are going to visit Tian'anmen Square, the Palace Museum and Beihai Park.
A. Tom and his father B. Tom and his mother C. Tom and his brother
Hello, my name is Tom. I'm from the USA. These are my summer plans. First, I'm going to learn Chinese. Then I'm going to take a trip to Hangzhou with my mother. It's very beautiful. I'm going to eat mooncakes. My mother is going to learn how to make mooncakes. Then we are going to Beijing. We are going to visit Tian'anmen Square, the Palace Museum and Beihai Park. At last(最后), I'm going to visit the Great Wall.
阅读短文,选择正确的答案。(10 分)
()1. Tom is from .
A. China B. the UK C. the USA
()2. Tom is going to learn .
A. English B. Chinese C. German(德语)
()3. What is Tom going to do in Hangzhou with his mother?
A. Take a trip. B. See a film. C. Go for a picnic.
()4. Tom's mother is going to learn how to .
A. make a snowman B. draw pictures C. make mooncakes
()5. are going to visit Tian'anmen Square, the Palace Museum and Beihai Park.
A. Tom and his father B. Tom and his mother C. Tom and his brother
答案:
1.C 2.B 3.A 4.C 5.B
十二、书面表达。(10 分)
下面的表格是张鹏的周末计划,请你根据表格内容,写一写张鹏的计划。首句已给出,不少于五句话。

My name is Zhang Peng. This is my weekend plan.
下面的表格是张鹏的周末计划,请你根据表格内容,写一写张鹏的计划。首句已给出,不少于五句话。
My name is Zhang Peng. This is my weekend plan.
答案:
My name is Zhang Peng. This is my weekend plan. I’m going to do my homework tonight. On Saturday, I’m going to learn to swim. And then I’m going to draw some pictures at the nature park. On Sunday, I’m going to buy some new comic books. In the evening, I’m going to see a film about space travel.
查看更多完整答案,请扫码查看