(二)
Do you like the city life or the country life? Why?
The city life is different from the country life. There are many tall buildings, cars and buses in the city. Children in the city usually go to school by bus. Because schools are far from the children's home. But in the country the schools are usually near. Children always go to school on foot.
In the country, there are some nature parks. We can see some tall mountains and hills in the nature parks. The rivers are not long, but they are clean. We can catch fish and swim in the rivers with our parents. In the city, we can go shopping in the supermarket and do fun things on the weekend. The city life and the country life are both fun!
任务一:阅读短文,选择正确的答案。
(
A. short buildings, cars and buses B. tall buildings, bikes and buses C. tall buildings, cars and buses
(
A. go shopping B. catch fish and swim C. swim in the pool
(
A. tall; clean B. small; clean C. beautiful; long
任务二:阅读短文,回答问题。
60. What can you see in the country?
61. What is the difference between the city life and the country life?
Do you like the city life or the country life? Why?
The city life is different from the country life. There are many tall buildings, cars and buses in the city. Children in the city usually go to school by bus. Because schools are far from the children's home. But in the country the schools are usually near. Children always go to school on foot.
In the country, there are some nature parks. We can see some tall mountains and hills in the nature parks. The rivers are not long, but they are clean. We can catch fish and swim in the rivers with our parents. In the city, we can go shopping in the supermarket and do fun things on the weekend. The city life and the country life are both fun!
任务一:阅读短文,选择正确的答案。
(
C
)57. There are many______in the city.A. short buildings, cars and buses B. tall buildings, bikes and buses C. tall buildings, cars and buses
(
B
)58. —What can you do in the country? —We can______.A. go shopping B. catch fish and swim C. swim in the pool
(
A
)59. In the country, the mountains are______and the rivers are______.A. tall; clean B. small; clean C. beautiful; long
任务二:阅读短文,回答问题。
60. What can you see in the country?
We can see some tall mountains and hills in the nature parks.
61. What is the difference between the city life and the country life?
Children in the country usually walk to school, but children in the city need to take a bus to school.
答案:
57.C 58.B 59.A
60.We can see some tall mountains and hills in the nature parks.
61.Children in the country usually walk to school, but children in the city need to take a bus to school.(合理即可)
60.We can see some tall mountains and hills in the nature parks.
61.Children in the country usually walk to school, but children in the city need to take a bus to school.(合理即可)
十、书面表达。(8分)
以“Good Friends”为题,根据图片提示,可增加内容介绍图中的好朋友 Tom 和 Jane,至少写四句。

Good Friends
Tom and Jane are my good friends. They both study in Rainbow Primary School. Tom likes playing football. He’s ten years old. He likes maths. He likes cats. Jane likes playing ping-pong. She’s ten, too. She loves English. She likes dogs.
以“Good Friends”为题,根据图片提示,可增加内容介绍图中的好朋友 Tom 和 Jane,至少写四句。
Good Friends
Tom and Jane are my good friends. They both study in Rainbow Primary School. Tom likes playing football. He’s ten years old. He likes maths. He likes cats. Jane likes playing ping-pong. She’s ten, too. She loves English. She likes dogs.
答案:
Good Friends
Tom and Jane are my good friends. They both study in Rainbow Primary School. Tom likes playing football. He’s ten years old. He likes maths. He likes cats. Jane likes playing ping-pong. She’s ten, too. She loves English. She likes dogs.
Tom and Jane are my good friends. They both study in Rainbow Primary School. Tom likes playing football. He’s ten years old. He likes maths. He likes cats. Jane likes playing ping-pong. She’s ten, too. She loves English. She likes dogs.
查看更多完整答案,请扫码查看