2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册沪教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1加1轻巧夺冠完美期末七年级英语上册沪教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
期中试卷(一) 第2页(共8页)
C
Betty is my classmate. She is not a good-looking girl. She is short and a little heavy. She never speaks too much to others. And she has no friends in our class. When I meet her, she only says hello to me and then goes away.
One day after dinner, I go for a walk in the park with my dog Toby. I have a good time playing games with him. But on my way home, Toby gets lost. I can’t find him. I ask many people in the park, but they don’t see Toby. I don’t know what to do, and then I meet Betty. She is very nice to help me. She asks me what Toby looks like and helps me look for Toby everywhere. At last, we are happy to find Toby under a tree. From then on, I change my idea on how to tell (判断) if a girl is really good-looking. It’s not only about what she looks like, but also about her heart. Now, Betty and I are good friends.
9. What does the writer think of Betty at first?
A. She is a nice girl.
B. She isn’t good-looking.
C. She is popular at school.
D. She likes making friends a lot.
10. Who is Toby?
A. Betty’s dog.
B. Betty’s friend.
C. The writer’s dog.
D. The writer’s classmate.
11. Which is the right order according to the text?
①The writer can’t find Toby.
②Betty and the writer look for Toby.
③The writer and Betty find Toby under a tree.
④The writer asks other people for help.
⑤The writer and Betty are friends now.
⑥The writer plays games with Toby.
A. ⑤⑥①④②③
B. ⑥②①④⑤③
C. ③②①④⑥⑤
D. ⑥①④②③⑤
12. What lesson does the writer want to tell us?
A. Love me, love my dog.
B. A good girl is a beautiful girl.
C. A beautiful girl is a good girl.
D. A friend is easier lost than found.
C
Betty is my classmate. She is not a good-looking girl. She is short and a little heavy. She never speaks too much to others. And she has no friends in our class. When I meet her, she only says hello to me and then goes away.
One day after dinner, I go for a walk in the park with my dog Toby. I have a good time playing games with him. But on my way home, Toby gets lost. I can’t find him. I ask many people in the park, but they don’t see Toby. I don’t know what to do, and then I meet Betty. She is very nice to help me. She asks me what Toby looks like and helps me look for Toby everywhere. At last, we are happy to find Toby under a tree. From then on, I change my idea on how to tell (判断) if a girl is really good-looking. It’s not only about what she looks like, but also about her heart. Now, Betty and I are good friends.
9. What does the writer think of Betty at first?
A. She is a nice girl.
B. She isn’t good-looking.
C. She is popular at school.
D. She likes making friends a lot.
10. Who is Toby?
A. Betty’s dog.
B. Betty’s friend.
C. The writer’s dog.
D. The writer’s classmate.
11. Which is the right order according to the text?
①The writer can’t find Toby.
②Betty and the writer look for Toby.
③The writer and Betty find Toby under a tree.
④The writer asks other people for help.
⑤The writer and Betty are friends now.
⑥The writer plays games with Toby.
A. ⑤⑥①④②③
B. ⑥②①④⑤③
C. ③②①④⑥⑤
D. ⑥①④②③⑤
12. What lesson does the writer want to tell us?
A. Love me, love my dog.
B. A good girl is a beautiful girl.
C. A beautiful girl is a good girl.
D. A friend is easier lost than found.
答案:
9—12 BCDB
本文通过介绍作者和Betty找狗的故事,告诉读者:判断一个女孩是否真的漂亮,要看她的内心而不是外表。
9.细节理解题。根据第一段中“She is not a good-looking girl. She is short and a little heavy.”可知,她不是一个好看的女孩,个子矮又略胖。故选B。
答案与解析
10.细节理解题。根据第二段中“I go for a walk in the park with my dog Toby.”可知,Toby是作者的狗。故选C。
11.梳理排序题。通读全文可知,作者首先是带着Toby在公园玩耍。在回家路上Toby不见了,于是作者向路人寻求帮助,无果。后来Betty和作者一起寻找狗,他们最终在一棵树下找到了Toby。现在Betty和作者是好朋友。故选D。
12.写作目的题。根据最后一段可知,作者改变了判断一个女孩是否真的漂亮的标准:不仅外表漂亮,而且内心品质好,这才是真正漂亮的女孩。故选B。
本文通过介绍作者和Betty找狗的故事,告诉读者:判断一个女孩是否真的漂亮,要看她的内心而不是外表。
9.细节理解题。根据第一段中“She is not a good-looking girl. She is short and a little heavy.”可知,她不是一个好看的女孩,个子矮又略胖。故选B。
答案与解析
10.细节理解题。根据第二段中“I go for a walk in the park with my dog Toby.”可知,Toby是作者的狗。故选C。
11.梳理排序题。通读全文可知,作者首先是带着Toby在公园玩耍。在回家路上Toby不见了,于是作者向路人寻求帮助,无果。后来Betty和作者一起寻找狗,他们最终在一棵树下找到了Toby。现在Betty和作者是好朋友。故选D。
12.写作目的题。根据最后一段可知,作者改变了判断一个女孩是否真的漂亮的标准:不仅外表漂亮,而且内心品质好,这才是真正漂亮的女孩。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看