2025年全效学习阶段发展评价七年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全效学习阶段发展评价七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全效学习阶段发展评价七年级英语上册外研版》

Ⅴ.词汇运用
将方框中所给词语的适当形式填入短文中,每词仅用一次。
I nervous hobby each other everyone
Today is the first day of junior high school. 1.
Everyone
is happy to begin the new life. During the first class, the teacher asks us to share our 2.
hobbies
. At first, we feel really 3.
nervous
because we are not familiar with 4.
each other
, but later we get better. I introduce 5.
myself
to others happily. We enjoy the first class in the end.
答案: V.1.Everyone 2.hobbies 3.nervous 4.each other 5.myself
Ⅵ.阅读理解
I'm Tony. I'm an English boy, but now I'm in Wuhan. My parents came to Wuhan for work. So I came here with them.
I like Chinese very much. It's my favourite subject, so I always ask my Chinese classmates for help. And I help them with their English. In my free time, I like watching TV and practising Chinese from it. After eight months, I can speak Chinese very well.
I'm good at science, too. I think it's very interesting and useful. But I'm not good at maths. I don't know much about maths. Maths lessons are not easy for me. I want to thank my Chinese classmates. They always help me with it.
At weekends, I like to play with my Chinese classmates. I know many things about China from them. And I made many Chinese friends. We always have a good time!
(
B
)1. Why does Tony come to Wuhan?
A. Because he comes to Wuhan for help.
B. Because his parents need to work here.
C. Because he wants to make Chinese friends.
D. Because his Chinese is not good.
(
D
)2. What does Tony think of science?
A. Easy but boring.
B. Boring and difficult.
C. Difficult but useful.
D. Useful and fun.
(
C
)3. What does the underlined word "it" in Paragraph 3 refer to?
A. Chinese.
B. English.
C. Maths.
D. Science.
(
A
)4. Which of the following is TRUE according to the text?
A. Tony is good at English and science.
B. Tony makes many English friends in Wuhan.
C. Tony likes playing sports with his Chinese friends.
D. Tony knows many things about China from his parents.
答案: Ⅵ.1—4 BDCA

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭