2025年单元检测卷九年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年单元检测卷九年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
Ⅳ. 任务型阅读(每小题 2 分,共 10 分)
An eve is a day or an evening before a festival or a holiday. At midnight on New Year’s Eve,people in Rome,Italy,throw out all the old things they don’t need anymore. So there are a lot of old beds,old chairs or old clothes in the streets.
In Madrid,Spain,the New Year comes more quietly. People get together in the main streets. Everyone holds a bag of grapes. When the clock strikes (击,打) twelve,people eat the grapes—one for each stroke.
In Tokyo people eat noodles on New Year’s Eve. The old men tell the young men that noodles bring long life. Early in the next morning,some Japanese families climb Mount Fuji. There they watch the first sunrise of the New Year.
1 ~ 3 题简略回答问题;4 题从文中找出并写下与所给句子意思相近的句子;5 题将文中画线句子译成汉语。
1. What do people in Rome do on New Year’s Eve?
2. Does the New Year come more quietly in Madrid,Spain?
3. What do people eat on New Year’s Eve in Tokyo?
4. In Japan,some families go climbing Mount Fuji early in the morning on New Year’s Day.
5.
An eve is a day or an evening before a festival or a holiday. At midnight on New Year’s Eve,people in Rome,Italy,throw out all the old things they don’t need anymore. So there are a lot of old beds,old chairs or old clothes in the streets.
In Madrid,Spain,the New Year comes more quietly. People get together in the main streets. Everyone holds a bag of grapes. When the clock strikes (击,打) twelve,people eat the grapes—one for each stroke.
In Tokyo people eat noodles on New Year’s Eve. The old men tell the young men that noodles bring long life. Early in the next morning,some Japanese families climb Mount Fuji. There they watch the first sunrise of the New Year.
1 ~ 3 题简略回答问题;4 题从文中找出并写下与所给句子意思相近的句子;5 题将文中画线句子译成汉语。
1. What do people in Rome do on New Year’s Eve?
They throw out all the old things they don't need anymore.
2. Does the New Year come more quietly in Madrid,Spain?
Yes, it does.
3. What do people eat on New Year’s Eve in Tokyo?
They eat noodles on New Year’s Eve./Noodles.
4. In Japan,some families go climbing Mount Fuji early in the morning on New Year’s Day.
Early in the next morning, some Japanese families climb Mount Fuji.
5.
他们在那儿观看新年的第一次日出。
答案:
1. They throw out all the old things they don't need anymore. 2. Yes, it does. 3. They eat noodles on New Year's Eve./Noodles. 4. Early in the next morning, some Japanese families climb Mount Fuji. 5. 他们在那儿观看新年的第一次日出。
Ⅴ. 书面表达(30 分)
一家英语杂志社正在调查不同国家的孩子们在母亲节给妈妈送礼物的情况。假如你是林超,请根据表格中的信息并结合自身的看法,给杂志社写一封信。80 词左右。

Dear Editor,
I'm Lin Chao. In the U.K., Anita gives her mom a green scarf because her mom needs one and green is her favorite color. In the U.S., Jacob makes a hand - made card for his mom as it means a lot and is easy to make. For me in China, I'll give my mom a nice cup. First, she likes drinking tea and needs a new cup. Second, I hope she can have a good rest and enjoy her tea time.
Best wishes!
Lin Chao
一家英语杂志社正在调查不同国家的孩子们在母亲节给妈妈送礼物的情况。假如你是林超,请根据表格中的信息并结合自身的看法,给杂志社写一封信。80 词左右。
Dear Editor,
I'm Lin Chao. In the U.K., Anita gives her mom a green scarf because her mom needs one and green is her favorite color. In the U.S., Jacob makes a hand - made card for his mom as it means a lot and is easy to make. For me in China, I'll give my mom a nice cup. First, she likes drinking tea and needs a new cup. Second, I hope she can have a good rest and enjoy her tea time.
Best wishes!
Lin Chao
答案:
Dear Editor,
I'm Lin Chao. In the U.K., Anita gives her mom a green scarf because her mom needs one and green is her favorite color. In the U.S., Jacob makes a hand - made card for his mom as it means a lot and is easy to make. For me in China, I'll give my mom a nice cup. First, she likes drinking tea and needs a new cup. Second, I hope she can have a good rest and enjoy her tea time.
Best wishes!
Lin Chao
I'm Lin Chao. In the U.K., Anita gives her mom a green scarf because her mom needs one and green is her favorite color. In the U.S., Jacob makes a hand - made card for his mom as it means a lot and is easy to make. For me in China, I'll give my mom a nice cup. First, she likes drinking tea and needs a new cup. Second, I hope she can have a good rest and enjoy her tea time.
Best wishes!
Lin Chao
查看更多完整答案,请扫码查看