2025年单元检测卷九年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年单元检测卷九年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年单元检测卷九年级英语上册人教版》

根据句意及汉语提示补全句子
1. John just got his driver's ____ (
license
).
2. It's very important to teach the children about road ____ (
safety
).
3. He was ____ (
allowed
) to stay here for one more hour.
4. You mustn't ____ (
smoke
) here.
5. Your ____ (
earrings
) are so beautiful.
答案: 1. license 2. safety 3. allowed 4. smoke 5. earrings
(
C
) 1. I worked late last night. Now I'm feeling ____ tired.
A.of kind
B.little
C.kind of
D.a kind of
答案: C
(
A
) 2. Your hair is too long. Why don't you ____?
A.get it cut
B.to cut it
C.get it cutted
D.cut them
答案: A
(
C
) 3. The window doesn't ____.

A.looks clean
B.look cleaned
C.look clean
D.looked clean
答案: C
(
D
) 4. My teacher seems ____ playing tennis.
A.like
B.liking
C.likes
D.to like
答案: D
(
B
) 5. On school days we need ____ our uniforms.
A.wearing
B.to wear
C.wears
D.wore
答案: B
英语校报正在征文,题目为“Follow and Grow (家规促成长)”,请你写一篇文章投稿,包括以下内容:
1. 两条家规。2. 家规对你的影响。3. 如何回报家人。
要求:1. 文中不能出现可能透露考生真实身份的任何信息。
2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。
3. 80 词左右。
Follow and Grow
A country has its laws and a family has its rules, too. My family also has some rules.
My parents don't allow me to play computer games in my free time. I am not allowed to stay up late because they think teenagers should have enough sleep to keep healthy. I can't go out on school nights because they worry about my safety.
I think my parents are too strict with me. But I understand they really love me. I communicate with my parents as much as possible, sharing my happiness and sadness with them. I often help them with housework. All in all, I love my rules which make me grow.
答案: Follow and Grow
A country has its laws and a family has its rules, too. My family also has some rules.
My parents don't allow me to play computer games in my free time. I am not allowed to stay up late because they think teenagers should have enough sleep to keep healthy. I can't go out on school nights because they worry about my safety.
I think my parents are too strict with me. But I understand they really love me. I communicate with my parents as much as possible, sharing my happiness and sadness with them. I often help them with housework. All in all, I love my rules which make me grow.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭