第12页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
(
A.their; during
B.them; during
C.their; of
D.them; on
A
)11.People usually visit ____ friends ____ the Spring Festival.A.their; during
B.them; during
C.their; of
D.them; on
答案:
A
(
A.musician
B.teacher
C.guide
D.actor
C
)12.Mr Chen was our ____ on the trip. He told us many stories about the museum.A.musician
B.teacher
C.guide
D.actor
答案:
C
(
A.to feel; sick
B.feel; sick
C.feeling; ill
D.feels; ill
B
)13.“Take this medicine and it will make you ____ better soon,” the nurse said to the ____ boy.A.to feel; sick
B.feel; sick
C.feeling; ill
D.feels; ill
答案:
B
(
A.for
B.of
C.against
D.without
C
)14.Most of the club members agreed with the plan. Only a few were ____ it.A.for
B.of
C.against
D.without
答案:
C
(
A.to close
B.close
C.closed
D.to closing
A
)15.Mr Li often reminds us ____ the door when we go out.A.to close
B.close
C.closed
D.to closing
答案:
A
信息归纳
阅读下面短文,根据短文内容,完成表格中所缺的信息。每空一词。
Monday, 15th July
This is Jane's diary entry about her
I arrived in Penang in Malaysia this morning with my family. It was sunny and hot, so we decided to go to the beach near our hotel. My sister and I tried paragliding. I felt like I was a bird. It was so

阅读下面短文,根据短文内容,完成表格中所缺的信息。每空一词。
Monday, 15th July
This is Jane's diary entry about her
Vacation
. Did she have fun?I arrived in Penang in Malaysia this morning with my family. It was sunny and hot, so we decided to go to the beach near our hotel. My sister and I tried paragliding. I felt like I was a bird. It was so
excited
! For lunch, we had something very special—Malaysian yellow noodles. They were delicious! In the afternoon, we rode bicycle/bike
to Georgetown. There are a lot of new buildings
now, but many of the old buildings are still there. In Weld Quay, a really old place in Georgetown, we saw the houses of the Chinese traders from 100 years ago. I wonder what life was like here in the past. I really enjoyed walking around the town.
答案:
1. Vacation 2. Weather 3. excited 4. bicycle/bike 5. buildings
查看更多完整答案,请扫码查看