2025年金版学案同步优学智慧作业七年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金版学案同步优学智慧作业七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年金版学案同步优学智慧作业七年级英语上册外研版》

▶ 专练 根据汉语意思完成句子,每空一词
1. 我想我可以在这个美丽的公园里玩得很开心。
I think I can
enjoy
myself
in the beautiful park.
2. 大部分女孩子喜欢穿裙子。
Most girls
enjoy
wearing
skirts.
答案: 1. enjoy myself 2. enjoy wearing
一、用所给单词的适当形式填空
1.
Suddenly
(sudden), the door opened and my mum came in.
2. She gives us five
different
(difference) kinds of cake.
3. When the bell rings, Mike
rushes
(rush) out of the classroom.
4. They
decide
(decision) to clean their room first.
5. She
nods
(nod) her head and smiles.
6. It needs much
practice
(practise) to play the guitar well.
7. We can hear the
sounds
(sound) of the animals.
8. There are many
festivals
(festival) in the world.
9. Lily can play three musical
instruments
(instrument).
10. I enjoy
playing
(play) tennis with my father at the weekend.
答案: 1. Suddenly 2. different 3. rushes 4. decide 5. nods 6. practice 7. sounds 8. festivals 9. instruments 10. playing
二、阅读理解
Everyone has a hobby. There are many kinds of activities, like football, basketball, swimming and baseball. As for me, I like volleyball best. My father is a PE teacher. He loves volleyball, too. When I was a child, I often went to the park to play volleyball with him. At first, I found it was difficult to play it. ▲ Now I am very interested in it and we always have a good time playing volleyball together.
I think doing sports is good for me. Playing volleyball not only makes me feel relaxed, but also keeps me strong and healthy. What’s more, it can help me make new friends. Making new friends is so terrific. Also, it helps me stay focused(专注的)and do well in my study.
I want to join a volleyball team before this summer comes. It is so much fun to play volleyball. I love to spend time on it.
(
B
) 11. What’s the writer’s father?
A. A coach.
B. A PE teacher.
C. A doctor.
D. A basketball player.
(
A
) 12. Which of the following can be put in “▲” in the first paragraph?
A. Then my dad taught me how to play it.
B. So I gave up and tried basketball instead.
C. Volleyball was a popular sport in my school.
D. My father was not good at teaching.
(
C
) 13. What does the underlined word “terrific” mean in Paragraph 2?
A. Terrible.
B. Boring.
C. Great.
D. Beautiful.
(
C
) 14. When does the writer want to join a volleyball team?
A. After this winter holiday.
B. Before this winter comes.
C. Before this summer comes.
D. During this summer holiday.
(
D
) 15. What’s the best title for the passage?
A. I am a good boy
B. My dad and my friends
C. Let’s be friends
D. My favourite sport
答案: 11 ~ 15 B A C C D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭