2025年金版学案同步优学智慧作业七年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金版学案同步优学智慧作业七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年金版学案同步优学智慧作业七年级英语上册外研版》

一、阅读教材 P24 ~ P25 的课文,回答下列问题
1. Why do Mia's parents write a letter to Mia?
To share some thoughts with Mia.

2. What will Mia face in junior high?
Mia/She will face new problems in junior high./New problems.
答案: 1.To share some thoughts with Mia.
2.Mia/She will face new problems in junior high./New problems.
二、阅读教材 P24 ~ P25 的课文,完成短文填空
请从方框内选择适当的词并用其正确形式填空,使文章完整连贯。注意每空一词,每词仅用一次,有两词为多余选项。
too protect something nervous with sail problem wide hope she but storm
Tomorrow is Mia's first day in junior high. Mia feels a little 1, so her parents give her a paper boat. It is a letter, 2. They want to share some thoughts 3 Mia. They say primary school is like a small pool, 4 junior high is like a river. It is 5 and the water moves fast. Although Mia will face new 6, her parents are still there to help. But sometimes Mia has to 7 the boat by herself. She should try 8 best and work hard. And she will go through 9 towards the sea. Mia's parents 10 the letter helps her in the coming years.
1.
nervous
2.
too
3.
with
4.
but
5.
wide

6.
problems
7.
sail
8.
her
9.
storms
10.
hope
答案: 1.nervous 2.too 3.with 4.but 5.wide 6.problems 7.sail 8.her 9.storms 10.hope

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭