2025年新课程实践与探究丛书七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程实践与探究丛书七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程实践与探究丛书七年级英语上册人教版》

二、根据句意及提示填空
1. Tom and his sister are in ______ (不同的) classes.
2. Helen often plays the ______ (小提琴) at school concerts.
3. There is a big tree in the m______ of the playground.
4. Jack is a ______ (成员) of chess club at school.
5. I and my parents often play games t______.
答案: 1.different 2.violin 3.middle 4.member 5.together
三、从方框中选择恰当的短语并用其正确形式完成短文
| have long hair | love me | go hiking | very beautiful | read books |
This is my mother. She is 42 years old. She is 1. She 2 and big eyes. She's a bit quiet but very clever. She likes 3 in the book shop and watching films. She 4 in the mountains with me every Saturday. She is always happy. She 5 and helps me with my study.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案: 1.very beautiful 2.has long hair 3.reading books 4.goes hiking 5.loves me
四、补全短文
Hello. My name is Kate. I'm 35. I have a son and a daughter. 1 Look at the first photo. 2 His name is Peter. He's 13. He is in No. 4 Middle School. 3 She is 8. She's in Green School. In the next photo are my husband Jim and his parents. Jim is 37. He's a nice piano teacher in my son's school. 4 They're 70. Sunny, a very nice dog, is in this photo, too. 5
| A. All the family love Sunny. |
| B. Here are two photos of my family. |
| C. The boy in a white hat is my son. |
| D. The girl in green is my daughter Lily. |
| E. These are Jim's parents David and Jane. |
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案: 1.B 2.C 3.D 4.E 5.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭