第23页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
三、从方框中选择恰当的单词完成短文
|old|to|in|friends|full|
Dear Pauline,
Hello,Pauline! My 1 name is Li Hua. My favourite sport is basketball. I'm 13 years 2 and I'm from China. Now I am a student in No. 2 Middle School 3 China. I'd like to be your friend. We can be good 4.
Please write 5 me.
1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______
|old|to|in|friends|full|
Dear Pauline,
Hello,Pauline! My 1 name is Li Hua. My favourite sport is basketball. I'm 13 years 2 and I'm from China. Now I am a student in No. 2 Middle School 3 China. I'd like to be your friend. We can be good 4.
Please write 5 me.
1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______
答案:
1.full 2.old 3.in 4.friends 5.to
四、补全短文
Good afternoon! 1 I'm 13 years old. 2 Look! This is my cap. It's white. I like it. This is my bottle. 3 I like yellow. My ruler is yellow,too. What's that? It's an orange. 4 It's my brother John's orange. 5 His favourite colour is orange.
|A.It's not my orange.|B.My name is Gina.|C.It's yellow.|D.He is 10 years old.|E.This is my room.|
1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______
Good afternoon! 1 I'm 13 years old. 2 Look! This is my cap. It's white. I like it. This is my bottle. 3 I like yellow. My ruler is yellow,too. What's that? It's an orange. 4 It's my brother John's orange. 5 His favourite colour is orange.
|A.It's not my orange.|B.My name is Gina.|C.It's yellow.|D.He is 10 years old.|E.This is my room.|
1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______
答案:
1.B 2.E 3.C 4.A 5.D
五、阅读理解
根据短文内容判断下列句子正(T)误(F)。
I'm Mary. Look at this. What's this in English,do you know? It's a photo. Can you see that girl in the photo? Yes,it's Li Yan. She is my good friend. She is Chinese. And the boy is Jim. He is an English boy. So we can talk in English. Now he is in Beijing. He is very cool. He is my friend,too. We are all (都) in the same school. I often meet Jim and Li Yan in the morning. What colour is Li Yan's jacket? It's green. Green is her favourite colour.
( )1.We can see Li Yan in the photo.
( )2.Li Yan is from Singapore.
( )3.Jim and Li Yan are in the same school.
( )4.The green jacket is Jim's.
( )5.Mary is Jim's class teacher.
根据短文内容判断下列句子正(T)误(F)。
I'm Mary. Look at this. What's this in English,do you know? It's a photo. Can you see that girl in the photo? Yes,it's Li Yan. She is my good friend. She is Chinese. And the boy is Jim. He is an English boy. So we can talk in English. Now he is in Beijing. He is very cool. He is my friend,too. We are all (都) in the same school. I often meet Jim and Li Yan in the morning. What colour is Li Yan's jacket? It's green. Green is her favourite colour.
( )1.We can see Li Yan in the photo.
( )2.Li Yan is from Singapore.
( )3.Jim and Li Yan are in the same school.
( )4.The green jacket is Jim's.
( )5.Mary is Jim's class teacher.
答案:
1.T 2.F 3.T 4.F 5.F
查看更多完整答案,请扫码查看