第33页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
九、根据答句,用适当的疑问词填空。(10分)
1.—
2.—
3.—
4.—
5.—
1.—
When
is she going to the hospital? —Tomorrow afternoon.2.—
Where
are they going tomorrow? —To the cinema.3.—
What
is Mike going to do? —He's going to see a film.4.—
What
is John going to buy? —Some comic books.5.—
How
are they going to the zoo? —By bike.
答案:
1. When 2. Where 3. What 4. What 5. How
十、阅读短文,根据短文内容判断下列说法是(T)否(F)正确。(10分)
There is a bird. His name is Hanhao. In spring, he says to himself,"I'm going to build a nice green house in the tree." But he doesn't do it. In summer, he says to himself, "I'm going to build a cool blue house in the tree." But he doesn't do it, either. In autumn, he says to himself, "Winter is going to come. I'm going to build a warm red house in the tree." But he doesn't do it again. Winter comes. It is cold everywhere. Hanhao feels very cold but he doesn't have a warm house. So he has to cry,"Cold, cold. I'm cold!"
(
(
(
(
(
There is a bird. His name is Hanhao. In spring, he says to himself,"I'm going to build a nice green house in the tree." But he doesn't do it. In summer, he says to himself, "I'm going to build a cool blue house in the tree." But he doesn't do it, either. In autumn, he says to himself, "Winter is going to come. I'm going to build a warm red house in the tree." But he doesn't do it again. Winter comes. It is cold everywhere. Hanhao feels very cold but he doesn't have a warm house. So he has to cry,"Cold, cold. I'm cold!"
(
T
)1.Hanhao is a bird.(
F
)2.Hanhao builds a green house in spring.(
T
)3.Hanhao wants to build a cool blue house in the tree.(
F
)4.Hanhao has a warm red house when winter comes.(
F
)5.Hanhao feels happy in winter.
答案:
1.T 2.F 3.T 4.F 5.F
十一、书面表达。(10分)
下面是Mike和John下周六的计划表。请根据表格内容,完成下面的短文。不少于5句话。

Hello, I'm Mike. I'm going to
________
________
下面是Mike和John下周六的计划表。请根据表格内容,完成下面的短文。不少于5句话。
Hello, I'm Mike. I'm going to
buy a word book and a dictionary next Saturday. I'm going to buy them in Xinhua Bookstore. John is going with me. He's going to buy two comic books. We are going by bike together.
________
________
答案:
参考例文 Hello,I'm Mike. I'm going to buy a word book and a dictionary next Saturday. I'm going to buy them in Xinhua Bookstore. John is going with me. He's going to buy two comic books. We are going by bike together.
查看更多完整答案,请扫码查看