Ⅵ. Look and choose.(Mike给Sarah展示自己画的农场图,看看他们聊了什么。从方框中选择恰当的句子,补全对话。)
Mike:This is my farm. Let’s have a look.
Sarah:1.
Mike:What fruits do you see?
Sarah:2.
Mike:Look, what’s this?
Sarah:3.
Mike:4.
Sarah:It needs air, water and sun.
Mike:How can we help it?
Sarah:5.
A. It’s an orange tree.
B. Great!
C. What does this orange tree need?
D. We can water the tree.
E. Oranges, grapes, apples.

Mike:This is my farm. Let’s have a look.
Sarah:1.
B
Mike:What fruits do you see?
Sarah:2.
E
Mike:Look, what’s this?
Sarah:3.
A
It can give us oranges.Mike:4.
C
Sarah:It needs air, water and sun.
Mike:How can we help it?
Sarah:5.
D
A. It’s an orange tree.
B. Great!
C. What does this orange tree need?
D. We can water the tree.
E. Oranges, grapes, apples.
答案:
1. B
2. E
3. A
4. C
5. D
2. E
3. A
4. C
5. D
Ⅶ. Chen Jie正在向同学们介绍自己家的花园。阅读短文,完成下列任务。
Hello, I’m Chen Jie. My family has a big garden. We can see many plants in it. The flowers are beautiful(漂亮的). The grass is green(绿色的). The apple trees are tall. They can give us apples. The apples are big. I like them very much. Do you like apples? Plants need air, water and sun. We can help them grow.
Task 1: Read and tick.(阅读短文,“√”出短文中提到的事物。)

Task 2: Read and judge.(根据短文内容,判断句子与短文内容是否相符,相符的填“T”,不相符的填“F”。)
(
(
(
Hello, I’m Chen Jie. My family has a big garden. We can see many plants in it. The flowers are beautiful(漂亮的). The grass is green(绿色的). The apple trees are tall. They can give us apples. The apples are big. I like them very much. Do you like apples? Plants need air, water and sun. We can help them grow.
Task 1: Read and tick.(阅读短文,“√”出短文中提到的事物。)
Task 2: Read and judge.(根据短文内容,判断句子与短文内容是否相符,相符的填“T”,不相符的填“F”。)
(
F
)1. We can see oranges in the garden.(
T
)2. Chen Jie likes apples.(
T
)3. Air, water and sun can help plants grow.
答案:
Task 1:
(√)(√)(√)( )(√)(√)
Task 2:
1. F
2. T
3. T
(√)(√)(√)( )(√)(√)
Task 2:
1. F
2. T
3. T
查看更多完整答案,请扫码查看