第46页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
四 新情境·缅怀先烈 Amy和Huahua在看手册上白求恩医生的照片。选择合适的选项,补全对话。
Amy: Look at the photo. 1. ______
Huahua: Yes, he is. He is a great doctor.
Amy: 2. ______
Huahua: He is Norman Bethune.
Amy: 3. ______
Huahua: He comes from Canada. He came to China in 1938. He helped Chinese a lot.
Amy: Oh! 4. ______
Huahua: Yes. 5. ______
A. Where does he come from?
B. Who is he?
C. Doctors are all great!
D. They save(救) many sick people.
E. Is he a doctor?
Amy: Look at the photo. 1. ______
E
Huahua: Yes, he is. He is a great doctor.
Amy: 2. ______
B
Huahua: He is Norman Bethune.
Amy: 3. ______
A
Huahua: He comes from Canada. He came to China in 1938. He helped Chinese a lot.
Amy: Oh! 4. ______
C
Huahua: Yes. 5. ______
D
We need doctors!A. Where does he come from?
B. Who is he?
C. Doctors are all great!
D. They save(救) many sick people.
E. Is he a doctor?
答案:
1. E 2. B 3. A 4. C 5. D
五 Longlong向大家介绍了自己家人的职业。阅读介绍,完成下列任务。
I have a happy family. This is my father. He is a traffic police officer. He is healthy. He keeps traffic in order. He is proud of his job. This is my uncle. He is tall and strong. He is a bus driver. He drives people to work. He is very friendly. People like him. This is my mother. She is a doctor. She has long hair. She is cute. She helps sick people. She is very nice. The patients(病人) all like her.
任务一:根据介绍,用数字1-3给下列图片排序。

任务二:根据介绍,判断下列句子正(T)误(F)。
(
新考法·细节理解
(
(
(
(
I have a happy family. This is my father. He is a traffic police officer. He is healthy. He keeps traffic in order. He is proud of his job. This is my uncle. He is tall and strong. He is a bus driver. He drives people to work. He is very friendly. People like him. This is my mother. She is a doctor. She has long hair. She is cute. She helps sick people. She is very nice. The patients(病人) all like her.
任务一:根据介绍,用数字1-3给下列图片排序。
2 3 1
任务二:根据介绍,判断下列句子正(T)误(F)。
(
T
)1. Longlong's father likes his job.新考法·细节理解
(
F
)2. Longlong's father works in a hospital.(
F
)3. Longlong's uncle drives people to work by car.(
T
)4. Longlong's mother has long hair.(
T
)5. Longlong's mother is nice to the sick people.
答案:
任务一:2 3 1 任务二:1. T 【点拨】根据文中“He is proud of his job.”可知 Longlong 的爸爸喜欢自己的工作。 2. F 3. F 4. T 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看