2025年综合应用创新题典中点四年级英语上册冀教版三起


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合应用创新题典中点四年级英语上册冀教版三起 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合应用创新题典中点四年级英语上册冀教版三起》

多模态语篇·告示牌
今天天气很热,Max 和 Mark 想到学校新建成的游泳馆游泳。阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
主题:生活与学习—游泳馆规则
语篇类型:告示牌
The temperature is $37^{\circ}C$ today. Max and Mark want to go swimming. They have a big meal after school and they go to the swimming pool together. When they get to the pool, they see the safety rules on the wall.
1. Don't go swimming after eating too much.
2. Please do some warm - up exercise before swimming.
3. Please wear a swimming suit before getting into the pool.
4. Don't jump into the pool.
5. Take a shower before and after swimming.
"Maybe we can only come again next time," Max says.

(
T
)1. Max and Mark have a big meal, so they can't go swimming now.
(
F
)2. You can wear any of your clothes to swim.
(
T
)3. The Chinese meaning of "warm - up exercise" is "热身运动". 新考法·词义推断
(
F
)4. You only need to take a shower after swimming.
答案: 1. T 【点拨】根据第一条规则“Don't go swimming after eating too much.”可知吃得太多后是禁止游泳的,故填T。
2. F 3. T 4. F
下面是 Diandian 新学期的部分学校规则。阅读下列规则,完成下列各题。
主题:生活与学习—学校规则
语篇类型:应用文
1. ____ rules
In the school 1. ____, you should stand in line before getting food. Don't push(推) others. You can talk, but don't shout(喊叫). Don't waste food. After eating, put your plates(盘子) in the right place. If everyone follows the rules, it will be clean and safe!
2. ____ rules
Every student must follow 2. ____ rules. First, keep quiet. Don't shout or talk loudly. Second, don't eat or drink here. Third, don't draw on the books. It is a place for reading and learning!
(一) 新考法·信息推测 在空白处填写合适的地点名词补全规则。(有多余选项)
A. Library
B. Playground
C. Canteen
1. C 2. A

(二) 根据以上规则,选择正确的选项。
(
A
)1. We shouldn't ____ in the two places.
A. shout
B. keep quiet
C. eat
(
C
)2. We should ____ to get food.
A. push others
B. talk
C. wait in line
(
C
)3. Which one(哪一个) is right?
A. You can shout.
B. We can waste food.
C. Following rules makes us safe.
答案: (一)1. C 【点拨】根据“...you should stand in line before getting food.”可知在得到食物之前应站成一排,推测出是食堂,故选C。
2. A 【点拨】根据文中“First, keep quiet...”及“don't draw on the books”可推测出是图书馆,故选A。
(二)1. A 2. C 3. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭