第74页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
七、连词成句。
1. took, He, a, photos, of
He
2. buy, We, can, nice, many, things, supermarkets, the, in
We
3. Disneyland, park, a, very, interesting, is
Disneyland
4. people, Many, there, Chinese, speak
Many
5. your, What’s, favourite, animal
What’s
1. took, He, a, photos, of
He
took a lot of photos
.2. buy, We, can, nice, many, things, supermarkets, the, in
We
can buy many nice things in the supermarkets
.3. Disneyland, park, a, very, interesting, is
Disneyland
is a very interesting park
.4. people, Many, there, Chinese, speak
Many
people there speak Chinese/people speak Chinese there
.5. your, What’s, favourite, animal
What’s
your favourite animal
?
答案:
1. took a lot of photos 2. can buy many nice things in the supermarkets 3. is a very interesting park 4. people there speak Chinese/people speak Chinese there 5. your favourite animal
一、阅读理解。
Dear Lucy,
I’m on my holiday. I’m at my uncle’s house. He lives on a small farm near the city. Yesterday, we had a happy day. In the morning, the weather was fine. My cousin Jack and I helped my uncle pick apples. We picked a lot of red apples. After that Jack went fishing, and I flew kites near the river. Flying kites is my favourite sport. How happy we were! I hope you’re having a good holiday, too.
Love from,
Lily
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
Dear Lucy,
I’m on my holiday. I’m at my uncle’s house. He lives on a small farm near the city. Yesterday, we had a happy day. In the morning, the weather was fine. My cousin Jack and I helped my uncle pick apples. We picked a lot of red apples. After that Jack went fishing, and I flew kites near the river. Flying kites is my favourite sport. How happy we were! I hope you’re having a good holiday, too.
Love from,
Lily
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
F
)1. Lucy had a good holiday.(
F
)2. Lily’s uncle lives in a small city.(
T
)3. The weather was fine.(
T
)4. Jack and Lily picked many apples.(
F
)5. Jack likes flying kites best.
答案:
1—5 FFTTF
查看更多完整答案,请扫码查看