第51页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
(
A.seeing, have
B.see, have
C.saw, had
B
)8.Let me______. Do you______a runny nose?A.seeing, have
B.see, have
C.saw, had
答案:
B
(
A.has
B.had
C.have
A
)9.It was cold yesterday, so now Xiaohai______a cold.A.has
B.had
C.have
答案:
A
(
—At half past eleven.
A.How
B.Where
C.When
C
)10.—When
are you going to eat? —At half past eleven.
A.How
B.Where
C.When
答案:
C
七、从方框中选出恰当的选项完成短文。
A. felt
B. angry
C. found
D. wanted
E. go
F. be
G. worry
H. said
Ⅰ. watched
J. took
There was a football game on TV in the afternoon. Tom 1______to watch it. So he told his mum he was ill. His mum 2______him to see a doctor. The doctor 3______, "Don't 4______. He is going to 5______all right in the afternoon." Then Tom didn't 6______to school. He 7______the football game on TV. But Mum 8______it. She was very 9______. Tom 10______sad and sorry.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
A. felt
B. angry
C. found
D. wanted
E. go
F. be
G. worry
H. said
Ⅰ. watched
J. took
There was a football game on TV in the afternoon. Tom 1______to watch it. So he told his mum he was ill. His mum 2______him to see a doctor. The doctor 3______, "Don't 4______. He is going to 5______all right in the afternoon." Then Tom didn't 6______to school. He 7______the football game on TV. But Mum 8______it. She was very 9______. Tom 10______sad and sorry.
1.
D
2.
J
3.
H
4.
G
5.
F
6.
E
7.
Ⅰ
8.
C
9.
B
10.
A
答案:
1. D 2. J 3. H 4. G 5. F 6. E 7. I 8. C 9. B 10. A
阅读理解。
Dear Chenchen,
Thank you for your last letter. Last Friday was May Day. My parents took us to Disneyland (迪士尼乐园). We had a good time. Too bad! You were not with us. Dad bought us a lot of fried (油炸的) food and many kinds of drinks. We saw lots of interesting things and ate lots of fried fish and chips (炸鱼和炸薯条). But I didn't feel well the next day. The doctor told me not to eat too much fried food next time.
This summer, I will travel (旅行) to the US. I am very excited. Would you like to join me?
Love,
Steven
根据短文内容,回答问题。
1. Where did Steven go last Friday?
2. Who took Steven there last Friday?
3. Did Chenchen spend (度过) May Day with Steven together?
4. Why wasn't Steven well the next day?
5. Where will Steven travel this summer?
Dear Chenchen,
Thank you for your last letter. Last Friday was May Day. My parents took us to Disneyland (迪士尼乐园). We had a good time. Too bad! You were not with us. Dad bought us a lot of fried (油炸的) food and many kinds of drinks. We saw lots of interesting things and ate lots of fried fish and chips (炸鱼和炸薯条). But I didn't feel well the next day. The doctor told me not to eat too much fried food next time.
This summer, I will travel (旅行) to the US. I am very excited. Would you like to join me?
Love,
Steven
根据短文内容,回答问题。
1. Where did Steven go last Friday?
He went to Disneyland.
2. Who took Steven there last Friday?
His parents took him there.
3. Did Chenchen spend (度过) May Day with Steven together?
No,he didn't.
4. Why wasn't Steven well the next day?
Because he ate lots of fried fish and chips.
5. Where will Steven travel this summer?
He will travel to the US.
答案:
1. He went to Disneyland. 2. His parents took him there. 3. No,he didn't. 4. Because he ate lots of fried fish and chips. 5. He will travel to the US.
查看更多完整答案,请扫码查看