五、根据图片提示,仿照例子写对话。
例: — What’s the weather like?
— It’s sunny.

1.

2.

3.

例: — What’s the weather like?
— It’s sunny.
1.
— What's the weather like? — It's hot.
2.
— What's the weather like? — It's cold.
3.
— What's the weather like? — It's snowy.
答案:
1. — What's the weather like? — It's hot.
2. — What's the weather like? — It's cold.
3. — What's the weather like? — It's snowy.
2. — What's the weather like? — It's cold.
3. — What's the weather like? — It's snowy.
六、阅读短文,完成任务。
I’m Nancy. Today is Saturday. The weather is windy and warm. I get many cards today. Can you guess why? It’s my birthday today. They are birthday cards from my friends. I wear my new blue coat and green jeans. They are very beautiful. My mother takes me to the park. I can fly kites in the park. I’m very happy today.
任务一:阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
任务二:阅读短文,回答问题。
1. What presents(礼物) does Nancy get?
2. What colour is Nancy’s coat?
I’m Nancy. Today is Saturday. The weather is windy and warm. I get many cards today. Can you guess why? It’s my birthday today. They are birthday cards from my friends. I wear my new blue coat and green jeans. They are very beautiful. My mother takes me to the park. I can fly kites in the park. I’m very happy today.
任务一:阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
F
) 1. Today is Friday. (
F
) 2. The weather is sunny and warm. (
T
) 3. Today is Nancy’s birthday. (
F
) 4. Nancy’s father takes Nancy to the park. (
F
) 5. Nancy can play football in the park. 任务二:阅读短文,回答问题。
1. What presents(礼物) does Nancy get?
She gets many cards.
2. What colour is Nancy’s coat?
It's blue.
答案:
任务一:1. F 2. F 3. T 4. F 5. F
任务二:1. She gets many cards. 2. It's blue.
任务二:1. She gets many cards. 2. It's blue.
查看更多完整答案,请扫码查看