2025年全品学练考四年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全品学练考四年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全品学练考四年级英语上册外研版》

四、选择与句子相符的图片。
(
E
)1. We can travel by bus. (
A
)2. Let’s go to the park by car.
(
B
)3. I can go to the beach by plane. (
D
)4. Let’s go to the farm by train.
(
C
)5. Let’s go to the zoo by bike.
答案: 1. E 2. A 3. B 4. D 5. C
五、阅读短文,完成任务。
Hello, I’m Tom. This is the map of my city. Let’s have a look. This is my home. There is a park near my home. We often go there on foot in a “green” way and have a picnic in it. There is a beautiful zoo. It’s far from my home. I can go there by car. What’s this place? Ha ha! This is the farm. My family and I go to the farm by bike. And we go to the beach by ship. It’s fast. There is also a big school. It’s my school. I go there by bus. I love my city very much.
任务一:根据短文内容,将单词与图片连线。

任务二:判断下列句子与短文内容是(T)否(F)相符。
( )1. This is a map of Tom’s town.
( )2. Tom can go to the park on foot.
( )3. The zoo is near Tom’s home.
( )4. Tom’s family and Tom go to the farm by bike.
( )5. There is a small school in Tom’s city.
答案:
任务一AB任务二:1. F 2. T 3. F 4. T 5. F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭