第17页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
( )5. Sam is so _________. He can do a lot of things to help his parents.
A.helpful
B.ill
C.easy
A.helpful
B.ill
C.easy
答案:
5.A
四 选择与句子或对话内容相符的图片。

(
(
(
(
(
(
D
)1. I must help my mum make the bed.(
B
)2. My mum is the sunshine of my heart.(
E
)3. —We do so much work today. —You must feel tired.(
A
)4. —May I help you wash the dishes, Mum? —Thank you.(
C
)5. —Can you help sweep the floor? —No problem, Mum.
答案:
1. D 2. B 3. E 4. A 5. C
五 选择合适的选项补全对话。
Mum: Ben, can you help me wash the dishes?
Ben: 1.
Mum: Thank you, my dear!
Ben: 2.
Grandma: Yes, please do. 3.
Ben: Where is Sally?
Mum: 4.
Ben: 5.
Mum: You are so helpful!
A. Thank you.
B. No problem!
C. I can take care of her.
D. May I help you make the bed, Grandma?
E. She is in her room.
Mum: Ben, can you help me wash the dishes?
Ben: 1.
B
Mum: Thank you, my dear!
Ben: 2.
D
Grandma: Yes, please do. 3.
A
Ben: Where is Sally?
Mum: 4.
E
Ben: 5.
C
Mum: You are so helpful!
A. Thank you.
B. No problem!
C. I can take care of her.
D. May I help you make the bed, Grandma?
E. She is in her room.
答案:
1. B 2. D 3. A 4. E 5. C
六 阅读短文,完成下列任务。
My name is Jenny. I go to school from Monday to Friday. Today is Saturday, so I don’t go to school. In the morning, I make the bed and clean my room. In the afternoon, I help my mum and dad wash the clothes. I help my mum wash the dishes in the evening. I go to bed at 9:00 p.m. I am happy to help my family.
任务一:阅读短文,用数字 1—5 给下列图片排序。
(
(
(
(
(
任务二:阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
(
My name is Jenny. I go to school from Monday to Friday. Today is Saturday, so I don’t go to school. In the morning, I make the bed and clean my room. In the afternoon, I help my mum and dad wash the clothes. I help my mum wash the dishes in the evening. I go to bed at 9:00 p.m. I am happy to help my family.
任务一:阅读短文,用数字 1—5 给下列图片排序。
1
)(
4
)(
5
)(
2
)(
3
)任务二:阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
F
)1. It’s Sunday today.(
T
)2. Jenny goes to bed at nine o’clock.
答案:
任务一:1 4 5 2 3 任务二:1. F 2. T
查看更多完整答案,请扫码查看