第18页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
三、阅读表达 阅读下面短文,然后根据短文内容回答问题,
小题外)。
Sometimes…
— by Paul Green
Sometimes I feel lonely,
Like when I’m by myself and full of loneliness.
When I’m like that, I call a friend.
My lonely mood soon disappears.
Sometimes I feel excited,
Like when I have some news I have to share!
My friends open their ears to me.
They always listen, talk, and care.
Sometimes I feel so sad,
Like when my world is cold and darkest blue.
At those times my friends let me know
They’re with me, standing strong and true.
Sometimes I feel confused,
Like when I just don’t know how I should feel.
My friends then help me figure out
What’s right and wrong and what’s fake and real!
1. With whom does the poet sometimes share his feelings?
2. What colour can describe the poet’s sad feeling?
3. Which phrase in the poem means “find out”?
4. How many feelings are mentioned (提及) in the poem?
5. What does the poet want to tell us?
每
小
题
答案不超过 7 个单
词
(除第 5小题外)。
Sometimes…
— by Paul Green
Sometimes I feel lonely,
Like when I’m by myself and full of loneliness.
When I’m like that, I call a friend.
My lonely mood soon disappears.
Sometimes I feel excited,
Like when I have some news I have to share!
My friends open their ears to me.
They always listen, talk, and care.
Sometimes I feel so sad,
Like when my world is cold and darkest blue.
At those times my friends let me know
They’re with me, standing strong and true.
Sometimes I feel confused,
Like when I just don’t know how I should feel.
My friends then help me figure out
What’s right and wrong and what’s fake and real!
1. With whom does the poet sometimes share his feelings?
His friends.
2. What colour can describe the poet’s sad feeling?
Darkest blue.
3. Which phrase in the poem means “find out”?
Figure out.
4. How many feelings are mentioned (提及) in the poem?
4/Four.
5. What does the poet want to tell us?
The importance of friends.
答案:
1. (He shares his feelings with) his friends. 2. Darkest blue/Blue (can). 3. Figure out (does). 4. 4/Four (feelings are mentioned in the poem). 5. The importance of friends./Friends are important for everyone ... (答案不唯一,言之有理即可)
四、书面表达 请你根据所给提示,用英语写一篇短文,介绍你的朋友。
内容要点: 1. What does he/she look like?
2. What is he/she like?
3. What is his/her future plan?
4. Does he/she make a good friend? Why?
注意事项: 1. 短文须包括所给要点,要求语句通顺,意思连贯;
2. 词数 90 左右。
内容要点: 1. What does he/she look like?
2. What is he/she like?
3. What is his/her future plan?
4. Does he/she make a good friend? Why?
注意事项: 1. 短文须包括所给要点,要求语句通顺,意思连贯;
2. 词数 90 左右。
One possible version: Lily is my best friend. She is a slim girl with big bright eyes. She is very energetic. She stays active by doing sport and other club activities. She swims the fastest in our class. She feels like being a swimmer when she grows up. So she practises swimming almost every day. Lily makes a very good friend because she is caring and thoughtful. I often go to her when something worries me, and she always tries to help and keeps it a secret for me. I believe we will be best friends forever! (90 words)
答案:
One possible version: Lily is my best friend. She is a slim girl with big bright eyes. She is very energetic. She stays active by doing sport and other club activities. She swims the fastest in our class. She feels like being a swimmer when she grows up. So she practises swimming almost every day. Lily makes a very good friend because she is caring and thoughtful. I often go to her when something worries me, and she always tries to help and keeps it a secret for me. I believe we will be best friends forever! (90 words)
查看更多完整答案,请扫码查看