第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
七、Read and finish. 阅读短文,完成下列任务。
David celebrates his birthday today. His mother brings a birthday cake. David will share the cake with his friends.
First, David's mother helps him to light the candles. Why do we put candles on a birthday cake? Because putting candles on the cake is a custom (风俗),and the candles also show our ages. David's cake has eleven small candles. Because he is eleven years old. For old people, one big candle shows 10 years. Eight big candles show that a person is eighty years old. Then, everyone sings the birthday song. David makes a wish. He blows out the candles. Everyone claps. He cuts the cake and gives everyone a piece of cake. Everyone is happy.
任务一:阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
任务二:阅读短文,回答下列问题。
1. What does David do after he blows out the candles?
2. On Lisa's birthday cake, you can see nine little candles. How old is she?
David celebrates his birthday today. His mother brings a birthday cake. David will share the cake with his friends.
First, David's mother helps him to light the candles. Why do we put candles on a birthday cake? Because putting candles on the cake is a custom (风俗),and the candles also show our ages. David's cake has eleven small candles. Because he is eleven years old. For old people, one big candle shows 10 years. Eight big candles show that a person is eighty years old. Then, everyone sings the birthday song. David makes a wish. He blows out the candles. Everyone claps. He cuts the cake and gives everyone a piece of cake. Everyone is happy.
任务一:阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
(
F
)1. David's father brings a birthday cake.(
T
)2. Putting candles on the birthday cake is a custom.(
T
)3. Everyone is happy at David's birthday party.任务二:阅读短文,回答下列问题。
1. What does David do after he blows out the candles?
He cuts the cake and gives everyone a piece of cake.
2. On Lisa's birthday cake, you can see nine little candles. How old is she?
9/Nine.
答案:
任务一:1. F 2. T 3. T 任务二:1. He cuts the cake and gives everyone a piece of cake. 2. 9/Nine.
八、Writing. 写作。
每个人都有自己的爱好。请以“Hobbies”为题,用英语简单地介绍你和你家人的爱好,不少于5句话。
提示词:hobby,like,interested,collect toy cars,plant flowers,cook meals,read books,sing and dance
Hobbies
每个人都有自己的爱好。请以“Hobbies”为题,用英语简单地介绍你和你家人的爱好,不少于5句话。
提示词:hobby,like,interested,collect toy cars,plant flowers,cook meals,read books,sing and dance
Hobbies
Everyone has hobbies. Hobbies are very important in our life. Doing sports is my father's hobby. He is interested in running and playing football. After dinner, my mother often takes a walk with me because she likes walking. I also have a hobby. Reading is my hobby. On weekends, I love reading novels. Reading can help me to learn more about the world. I think it is very important to have good hobbies.
答案:
Hobbies
Everyone has hobbies. Hobbies are very important in our life. Doing sports is my father's hobby. He is interested in running and playing football. After dinner, my mother often takes a walk with me because she likes walking. I also have a hobby. Reading is my hobby. On weekends, I love reading novels. Reading can help me to learn more about the world. I think it is very important to have good hobbies.
Everyone has hobbies. Hobbies are very important in our life. Doing sports is my father's hobby. He is interested in running and playing football. After dinner, my mother often takes a walk with me because she likes walking. I also have a hobby. Reading is my hobby. On weekends, I love reading novels. Reading can help me to learn more about the world. I think it is very important to have good hobbies.
查看更多完整答案,请扫码查看