第3页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
二、Read, choose and fill. 选择正确的单词填空。
school breakfast over begins get lunch subject dinner
I
school breakfast over begins get lunch subject dinner
I
get
up at 7:00 in the morning. At 7:30, I have breakfast
. I go to school
at 8:00. School begins
at 8:30. I have four lessons in the morning and two in the afternoon. My favourite subject
is English. I have lunch
at school at 11:45. School is over
at 3:30 in the afternoon. I go home at 4:00. I have dinner
at about 6:00 in the evening. After dinner, I watch TV and do my homework. I go to bed at 9:00.
答案:
get;breakfast;school;begins;subject;lunch;over;dinner
三、Read and finish. 阅读短文,完成下列任务。
Hello, everyone! I'm Lucy. I come from England. I'm twelve. I'm a school girl. I'm in Grade Six. Every morning, I get up at 6:30. Then I have breakfast. At 7:30, I go to school. We have an English lesson at 10:00. I go home at 5:00 in the afternoon. After dinner, I take a walk with my parents. I love my family. Do you want to be my friend? Please write to me by email.
任务一:阅读短文,补全表格。

任务二:阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
Hello, everyone! I'm Lucy. I come from England. I'm twelve. I'm a school girl. I'm in Grade Six. Every morning, I get up at 6:30. Then I have breakfast. At 7:30, I go to school. We have an English lesson at 10:00. I go home at 5:00 in the afternoon. After dinner, I take a walk with my parents. I love my family. Do you want to be my friend? Please write to me by email.
任务一:阅读短文,补全表格。
任务一:1. get up 2. go to school 3. 10:00 4. go home
任务二:阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
(
F
)1. Lucy is from America.(
T
)2. Lucy is a 12-year-old student.(
F
)3. Lucy takes a walk with her grandparents after dinner.(
T
)4. You can write to Lucy by email.
答案:
任务一:1. get up 2. go to school 3. 10:00 4. go home 任务二:1. F 2. T 3. F 4. T
查看更多完整答案,请扫码查看