第50页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
五、补全短文。请根据短文内容,从方框中选择合适的单词,并将其字母标号填在相应的括号中。
A. fast B. Twenty-six C. fantastic D. pupil E. jump
Tom is a ____1____, and he is 11 years old. There are fifty students in his class. ____2____ are girls, and twenty-four are boys. Tom has three good friends: Sarah, Max and Betty. Each of them has good athletic abilities (体育技能). Tom can run very ____3____. Sarah can ____4____ really far. Max can play basketball very well. And Betty is a ____5____ goalkeeper in the school football team.
1. (
A. fast B. Twenty-six C. fantastic D. pupil E. jump
Tom is a ____1____, and he is 11 years old. There are fifty students in his class. ____2____ are girls, and twenty-four are boys. Tom has three good friends: Sarah, Max and Betty. Each of them has good athletic abilities (体育技能). Tom can run very ____3____. Sarah can ____4____ really far. Max can play basketball very well. And Betty is a ____5____ goalkeeper in the school football team.
1. (
D
) 2. (B
) 3. (A
) 4. (E
) 5. (C
)
答案:
1.D 2.B 3.A 4.E 5.C
六、阅读理解。
Football is famous in the world. Lots of people like it. There are eleven players in each football team. Only the goalkeeper can catch the ball with his hands. Many people like playing football and watching football games.
There is a football team in my school. The players are all good at playing football. And they often play football after school.
根据短文内容,回答下列问题。
1. Is football famous in the world?
2. How many players are there in each football team?
3. Who can catch the ball with his hands?
4. Is there a football team in my school?
5. When does the school football team play football?
Football is famous in the world. Lots of people like it. There are eleven players in each football team. Only the goalkeeper can catch the ball with his hands. Many people like playing football and watching football games.
There is a football team in my school. The players are all good at playing football. And they often play football after school.
根据短文内容,回答下列问题。
1. Is football famous in the world?
Yes, it is.
2. How many players are there in each football team?
There are eleven players.
3. Who can catch the ball with his hands?
Only the goalkeeper.
4. Is there a football team in my school?
Yes,there is.
5. When does the school football team play football?
They often play football after school./After school.
答案:
1. Yes, it is. 2. There are eleven players. 3. Only the goalkeeper. 4. Yes,there is. 5. They often play football after school./After school.
查看更多完整答案,请扫码查看