第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
Ⅵ. Reading comprehension (共 28 分)
A. Choose the right sentences to complete the dialogue. (4分)
A. The more food you have, the better your life will be.
B. Some foods, such as fruits and vegetables, are more pleasing.
C. Drinking water and milk often does good to children.
D. However, children often choose tasty food by themselves.
E. They want to let children know how important health is.
Parents often talk about health with children.
Eat different kinds of food, especially fruits and vegetables. You may have a favorite food, but you'd better eat different kinds of food. If you do so, you can meet more of your body needs. Taste new foods and old ones you haven't tried for a while.
56. ______ 57. ______ 58. ______ 59. ______
A. Choose the right sentences to complete the dialogue. (4分)
A. The more food you have, the better your life will be.
B. Some foods, such as fruits and vegetables, are more pleasing.
C. Drinking water and milk often does good to children.
D. However, children often choose tasty food by themselves.
E. They want to let children know how important health is.
Parents often talk about health with children.
E
If you are healthy, your body will work well, and you can do all the things you want to do. Parents only ask the children to have healthy meals. D
For example, many children like eating fried chicken.Eat different kinds of food, especially fruits and vegetables. You may have a favorite food, but you'd better eat different kinds of food. If you do so, you can meet more of your body needs. Taste new foods and old ones you haven't tried for a while.
B
C
When you're really thirsty, Water is the No. 1 choice. Children need calcium (钙) to grow strong bones, and milk is the best choice. Maybe you want something other, so it's OK to have 100% juice, too.56. ______ 57. ______ 58. ______ 59. ______
答案:
56. E
57. D
58. B
59. C
57. D
58. B
59. C
( ) 60. What does Cadbury mean?
( ) 61. Why must the Cadbury Company protect Hayleigh's taste buds?
( ) 62. What does the underlined word "insure" mean?
( ) 63. Which of the following is TRUE according to the passage?
( ) 64. We can know some information from the passage EXCEPT ______.
( ) 65. In which part of a magazine can we read the passage?
D
( ) 61. Why must the Cadbury Company protect Hayleigh's taste buds?
A
( ) 62. What does the underlined word "insure" mean?
D
( ) 63. Which of the following is TRUE according to the passage?
B
( ) 64. We can know some information from the passage EXCEPT ______.
C
( ) 65. In which part of a magazine can we read the passage?
B
答案:
60. D
61. A
62. D
63. B
64. C
65. B
61. A
62. D
63. B
64. C
65. B
查看更多完整答案,请扫码查看